Prima pagină » Cancan ultimă oră » Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Selina. Iată cum arată iubita prezentatorului TV

Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Selina. Iată cum arată iubita prezentatorului TV

12 ian. 2022, 20:18,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nu mai este un secret faptul că Victor Slav, co-prezentatorul emisiunii fenomen de la Kanal D „Bravo, ai stil! Celebrities”, trăiește acum o adevărată poveste de dragoste alături de noua lui parteneră.
Mult timp a ținut-o departe de ochii curioșilor, dar de când și-a făcut pentru prima oară apariția alături de ea, toți știu cât de frumoasă și delicată este, exact pe gustul lui. Selina, îi aduce motive de bucurie în fiecare zi, și-a făcut de curând câteva schimbări de-a dreptul impresionante în ceea ce privește look-ul, luându-i prin suprindere pe fani!

Selina, iubita lui Victor Slav, schimbare spectaculoasă de look!

Selina a decis să pășească în noul an total schimbată, cu noi planuri pentru viitor, dar și cu un aspect total diferit de cel pe care îl avea înainte. Iubita lui Victor Slav are părul lung și foarte des, însă nu mai este blond, ci șaten, o culoare cât se poate de discretă care se potrivește de minune cu trăsăturile feței.
Fotografia postată a fost o mare surpriză pentru cei care o urmăresc cu mare interes pe Instagram, astfel că a primit o mulțime de complimente în secțiunea de comentarii.

„Wow, super. Oricum esti superba cu orice culoare”, „Wow! Imi place enorm de mult aceasta schimbare. Esti o frumoasa oricum…”, „Tu ești frumoasa indiferent ce ți-ai face!”, sunt doar câteva din reacțiile fanilor.

Cum se înțelege Selina cu Sofia, fiica lui Victor Slav?

Sofia, fetița de cinci ani care a rezultat din relația lui Victor Slav cu Bianca Drăgușanu, a cunoscut-o deja pe actuala parteneră a tatălui ei. După cum spus și el în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, relația pe care o are Selina cu fiica sa este excelentă, șatena înțelegându-se de minune cu cei mici.

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta. Cine știe, niciodată nu spun niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan.

Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea ma dus în direcția asta. Așa și cu cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să radă, exact asta am realizat”, a mai spus Victor Slav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *