Prima pagină » Cancan » Victor Slav și iubita lui, Selina, în postura de mire și mireasă. Au fost fotografiați la un castel din Franța

Victor Slav și iubita lui, Selina, în postura de mire și mireasă. Au fost fotografiați la un castel din Franța

10 nov. 2023, 13:11,
în Cancan

Victor Slav și iubita lui, Selina, au surprins pe toată lumea după ce au publicat mai multe fotografii îmbrăcați în mire și mireasă. Imaginile, postate pe contul de socializare, au fost surprinse la Chateau De Nainville les Roches din Franța. Cu toate acestea, Victor Slav încă nu a dat detalii cu privire la respectivele poze, păstrând o notă de mister.

Victor Slav și Selina s-au despărțit în toamna anului trecut, după aproximativ trei ani de relație. Un an mai târziu, perechea s-a împăcat și a mers în vacanță în Bulgaria alături de Sofia, fiica lui Victor din căsnicia cu Bianca Drăgușanu.

Victor Slav și iubita lui, Selina, în postura de mire și mireasă

Pe Instagram, Victor Slav a publicat mai multe imagini cu el și cu Selina în ținute de mire și mireasă. Cu un an în urmă, cuplul s-ar fi despărțit din cauza infidelității Selinei, care ar fi reluat legătura cu un fost iubit.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește relațiile sale de cuplu. Prezentatorul TV și modelul au fost căsătoriți din 2013 până în 2014 și împreună au o fetiță, Sofia Natalia, născută în septembrie 2016.

În primăvara anului acesta, Victor Slav confirma că el și Selina s-au despărțit în septembrie 2022. Ulterior, el s-a mutat singur. La începutul toamnei, însă, o sursă apropiată celor doi dezvăluia că Victor și Selina s-au împăcat și că au mers și într-o vacanță alături de fiica lui Victor, Sofia, dar că încă locuiau separat la acea vreme.

În trecut, Victor Slav declara că este un om serios, care se gândește la lucruri serioase, printre care consideră că se numără și nunta. De curând, el și Selina au fost protagoniștii unei ședințe foto spectaculoase în Franța, unde au intrat în rolul de mire și mireasă.

Selina are o relație apropiată cu fiica lui Victor Slav

În ceea ce privește copiii, iubita lui Victor Slav este atrasă de ei. Astfel, Selina și Sofia, fiica lui Victor Slav, au o relație apropiată.

„Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta”, povestea Victor Slav în trecut.

Tot atunci, venind vorba despre un al doilea copil, vedeta TV mai spunea că niciodată să nu spui… niciodată.

„M-am schimbat la 180 de grade și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt”.

După ce s-a retras din televiziune, Victor Slav a deschis o cafenea în București. Din cauza pandemiei, însă, prezentatorul a închis afacerea. Totodată, Victor ar mai avea un business cu parfumuri și unul cu brățări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *