Prima pagină » Cancan » Victor Slav și iubita lui au o afacere care le aduce bani frumoși. „Este și un business de familie”

Victor Slav și iubita lui au o afacere care le aduce bani frumoși. „Este și un business de familie”

07 dec. 2023, 13:07,
în Cancan

Victor Slav și iubita lui, Selina, au o afacere care le aduce bani frumoși, mai ales acum, în perioada Sărbătorilor de iarnă. După ce s-au despărțit anul trecut, pentru o perioadă, cei doi au reluat relația și chiar au trecut la un nou nivel. Astfel, s-a aflat de curând că Victor Slav s-a mutat acasă la iubita lui, renunțând la apartamentul în care stătea cu chirie.

Victor Slav și Selina formează un cuplu de aproximativ 4 ani, însă au fost despărțiți timp de mai bine de jumătate de an. Pe lângă activitatea din showbiz, prezentatorul TV a intrat și în lumea antreprenoriatului, fiind fonadatorul a două afaceri. Iar una dintre aceste este administrată împreună cu partenera lui. Potrivit lui Victor Slav, afacerea lor are mare succes în această perioadă, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.

Victor Slav și iubita lui au o afacere care le aduce bani frumoși

În primăvara acestui an, Victor Slav anunța că s-a despărțit de iubita lui, Selina, după patru ani petrecuți împreună. Câteva luni mai târziu, cei doi s-au împăcat și au plecat împreună în vacanță. Nu doar sentimentele îi leagă pe aceștia, ci și o afacere cu parfumuri, sub forma unui magazin online. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, se pare că Victor Slav și Selina se bucură de comenzi peste comenzi, judecând după postrăile din mediul online ale iubitei prezentatorului TV.

Însă prima tentativă antreprenorială a lui Slav a fost sortită eșecului. În perioada pandemiei, vedeta a deschis un restaurant în București, însă a dat faliment. Prezentatorul TV și iubita lui, Selina, au acum un magazin online de parfumuri, afacere care pare să meargă ca pe roate.

„Da, unul cu bijuterii și altul cu parfumuri. În momentul de față am să schimb un pic macazul în ceea ce privește site-ul de parfumuri și am trecut cumva la un alt nivel, ceea ce mă bucură. În curând o să lansez un nou site de parfumuri. La un magazin online suntem asociați (n.r. – cu Selina), la celălalt nu suntem. Este și un business de familie ca să spun așa, cel cu parfumuri”, spunea Victor Slav.

În apropierea sărbătorilor, cei doi primesc numeroase comenzi, după cum a scris iubita lui Victor Slav în mediul online: „La muncă cu noi. Multe colete de pregătit pentru voi”.

Victor Slav și Selina s-au împăcat și locuiesc împreună

După câteva luni în care au fost despărțiți, Victor Slav și Selina au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste. S-au mutat din nou împreună, dat fiind că prezentatorul TV și-a vândut apartamentul, iar din banii obținuți a deschis restaurantul.

„Victor s-a mutat iar la Selina. El nu mai are casa sa, după ce și-a vândut apartamentul pentru a-și deschide restaurantul care a dat însă faliment. Astfel că, așa cum a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu, el s-a mutat în apartamentul Selinei. Chiar dacă au stat ceva timp despărțiți, ei au ținut tot timpul legătura și s-au văzut atunci când au avut probleme personale.

Selina i-a fost alături când i-a murit tatăl, iar el nu a lăsat-o singură atunci când părintele ei a avut, de asemenea probleme de sănătate. Își fac planuri de căsătorie și chiar ar fi păcat să nu se întâmple asta. Au trecut prin multe împreună”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *