Prima pagină » Radio » Actualitate » Victor Slav, ședință foto alături de o tânără misterioasă. Fanii i-au urat „casă de piatră”

Victor Slav, ședință foto alături de o tânără misterioasă. Fanii i-au urat „casă de piatră”

17 nov. 2022, 14:08,
în Radio

Recent, Victor Slav a participat la o ședință foto alături de o tânără misterioasă, iar fanii au reacționat imediat la vederea pozei. Astfel, multă lume a speculat că între cei doi ar fi mai mult decât o relație strict profesională. Ba chiar, unii internauți i-au urat „casă de piatră” lui Victor Slav, crezând că vedeta TV s-ar fi logodit sau chiar căsătorit.

Victor Slav este un cunoscut manechin și vedetă de televiziune din România. În trecut, acesta a fost amfitrion al emisiunii „Frumusețe pe muchie de cuțit”, co-prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine”, difuzate de Pro TV, dar și prezentator Meteo. Până de curând, acesta a colaborat cu postul Kanal D. În plan personal, acesta a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, cu care are o fiică, însă de aproape 3 ani are o relație stabilă cu o blondă superbă pe nume Selina.

Victor Slav, ședință foto alături de o tânără misterioasă

Victor Slav a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de o tânără superbă. Fostul prezentator de la Kanal D și modelul din imagine au fost protagoniștii unei ședințe foto, iar fanii lui au dat frâu liber imaginației. Aceștia nu au putut să nu speculeze că între cei doi ar fi mai mult decât o relație strict profesională.

Convinși că Victor Slav are o nouă iubită, urmăritorii lui au apăsat imediat butonul de „like”, imaginea strângând peste 12.000 de aprecieri. Mai mult, unii au presupus chiar că s-ar fi logodit cu modelul de lângă el.

„Casă de piatră!”, „Minunați!”, „Vă potriviți de minune!”, „Foarte frumoși, meriți din plin, Victor! Cum se spune, jos pălăria! Felicitări!!!”, „Casă de piatră! Foarte frumoși sunteți”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Victor Slav.

Ce spune Victor Slav despre o nouă căsătorie

La câțiva ani după divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a refăcut viața alături de Selina, femeia care îl susține necondiționat. Numai că, prezentatorul TV a vrut de această dată să aibă o relație extrem de discretă. De msi bine de trei ani de zile, Victor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui.

Și totuși, chiar dacă se simte minunat alături de Selina, Victor Slav nu pare că se grăbește să îi ceară mâna. Sau cel puțin nu lasă să se vadă acest lucru. Mai mult decât atât, vedeta TV spune că nu și-a planificat nimic în acest sens și că lasă lucrurile să vină de la sine.

„Nu-mi fac planuri că vreau să mă recăsătoresc sau să fac un alt copil. Dacă lucrurile se vor așeza în direcția asta, cu siguranță se va întâmpla, da. Nu cred că are nicio legătură. Cred în continuare în dragoste, cred în căsătorie, dacă este cazul, nu am probleme de genul acesta”, a mai povestit Victor Slav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024