Prima pagină » Radio » Actualitate » Victor Slav s-a împăcat cu iubita infidelă la un an de la despărțire. Cum au fost surprinși de curând

Victor Slav s-a împăcat cu iubita infidelă la un an de la despărțire. Cum au fost surprinși de curând

28 aug. 2023, 10:31,
în Radio

Fostul prezentator TV Victor Slav pare să se fi împăcat cu Selina, iubita infidelă, la un an de la despărțire, însă acum este foarte precaut. După ce în primăvară „băiatul de la Meteo” confirma că nu mai formează un cuplu cu blondina, cei doi au fost surprinși împreună. Astfel, Victor Slav și Selina au fost de curând într-o vacanță în Bulgaria, împreună cu Sofia, fiica fostului prezentator TV.

La aproape un an de când s-au despărțit, Victor Slav și Selina formează din nou un cuplu. Cei doi au fost recent în vacanță, în Bulgaria, împreună cu Sofia, fiica fostului „băiat de la Meteo” din relația cu Bianca Drăgușanu. Ținând cont că motivul separării celor doi în urmă cu un an ar fi fost infidelitatea iubitei, Victor Slav este acum extrem de precaut în relația sa, potrivit Cancan.ro.

Victor Slav s-a împăcat cu iubita infidelă la un an de la despărțire

Victor Slav pare să nu fie deloc de acord cu zicala potrivit căreia „ciorba reîncălzită nu mai are același gust”. Fostul prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV s-a împăcat cu iubita sa, Selina, de care se despărțise încă din luna septembrie a anului trecut. Chiar Victor confirmase despărțirea, în primăvara acestui an..

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie a anului trecut. Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani.

A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a precizat Victor Slav.

Victor Slav și Selina au fost împreună, în concediu, împreună cu Sofia, fiica fostului prezentator TV din relația cu Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, Victor Slav este acum foarte precaut în relația sa. Mai precis, acesta nu mai locuiește sub același acoperiș cu fosta și actuala iubită. Cei doi se întâlnesc des, se sprijină reciproc, în continuare, dar nu-și mai invadează intimitatea, unul altuia.

„Victor locuiește și acum în apartamentul în care s-a mutat după ce s-a despărțit de Selina. Nu s-a întors să stea cu ea, ca înainte de despărțire. Chiar și după ce nu au mai format un cuplu, ei oricum au rămas prieteni și s-au văzut în continuare. Au fost tot timpul apropiați”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Victor Slav nu are niciun proiect TV momentan

În prezent, pe plan profesional, chiar dacă momentan nu mai are niciun proiect TV, Victor Slav trăiește din contractele de imagine și din afacerea cu parfumul arăbesc bărbătesc pe care a lansat-o. El nu are însă venituri stabile, astfel că în anumite luni vedeta trebuie să trăiască și din economiile făcute. Fostul prezentator de la Meteo a avut și un restaurant, pe care l-a închis. Tot el a precizat că a reușit să-l vândă, ulterior.

„Restaurantul l-am vândut. Afacerea cu parfumul am deschis-o cu un prieten. Încă nu am semnat cu vreo televiziune, dar da, am fost și am dat câteva probe. Am mai multe contracte de imagine, în prezent”, a mai spus Victor Slav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024