Prima pagină » Cancan » Victor Slav postează destul de rar pe Instagram imagini cu fiica sa ori Selina. Ce declarație i-a făcut recent iubitei

Victor Slav postează destul de rar pe Instagram imagini cu fiica sa ori Selina. Ce declarație i-a făcut recent iubitei

18 nov. 2021, 15:16,
BZI.ro, în Cancan

Victor Slav își ține viața privată departe de Instagram. În trecut, a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au împreună o fiică pe nume Sofia. După divorț, și-a refăcut viața alături de Selina. Îndrăgostiții s-au cunoscut într-un club de fițe din capitală și a fost dragoste la prima vedere. Iubita lui Victor Slav nu este o persoană publică și nu dorește o carieră în showbiz. Victor Slav este un cunoscut prezentator din România. Printre emisiunile pe care le-a prezentat se numără Frumusețe pe muchie de cuțit și Vulturii de noapte, în colaborare cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

După un an și ceva de relație cu Selina, Victor Slav le-a prezentat iubita fanilor. Din reacțiile unor persoane, se pare că bărbatul a avut motive întemeiate pentru a-și ține relația secretă.

Victor Slav, activ pe Instagram dar zgârcit la poze cu fiica ori iubita

Victor Slav postează puține poze cu femeile din viața lui. De Revelion, prezentatorul a postat pe Instagram o poză alături de Selina. În urmă cu ceva timp, Victor Slav a fost întrebat dacă partenera sa de viață este model.

„Nu, este iubita mea. Este un model de femeie”, a răspuns acesta.

Din prima căsnicie, Victor Slav are o fiică pe nume Sofia. Iubitei sale îi plac foarte mult copii, motiv pentru care ar fi o mamă bună. Anul acesta, Sofia a împlinit 5 ani și de ziua fiicei sale, Victor Slav a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram.

„La mulți ani, copilul meu frumos și cuminte.❤️😘„, a fost declarația acestuia.

De asemenea, Bianca Drăgușanu și Victor Slav păstrează o relație bună de dragul fiicei lor. Însă cu privire la un al doilea copil, se pare că prezentatorul TV încă nu își face planuri. Totuși, spre deosebire de iubitul său, Selina postează des poze cu Victor. Se pare că cei doi sunt foarte îndrăgostiți și au planuri mari pentru viitor.

Ce declarație i-a făcut Victor, recent, Selinei

Victor Slav și Selina sunt împreună de doi ani. Cei doi s-au cunoscut într-un local de fițe din capitală și se pare că a fost dragoste sau măcar atracție la prima vedere. Prezentatorul TV a fost foarte rezervat cu privire la viața personală. Deși iubitul său este o persoană publică, Selina se ține departe de lumina reflectoarelor. Însă, Selina îl ajută pe iubitul său cu administrarea restaurantului pe care l-a deschis în acest an. Tânăra se ocupă cu publicitatea, cu actele și cu restul treburilor administrative. Luna aceasta, Victor Slav a postat poze cu iubita sa, iar în descriere i-a scris acesteia o declarație de dragoste.

„Este este sub protecția mea”, a scris acesta în textul descrierea pozei, iar la final a adăugat și un emoji inimioară.

Așadar, Victor Slav este un bărbat îndrăgostit și, recent, i-a făcut iubitei sale o declarație de dragoste pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *