Prima pagină » Cancan ultimă oră » Victor Slav, mărturisiri incendiare. Prezentatorul recunoaște că a fost infidel: ,,Da, am înșelat!”

Victor Slav, mărturisiri incendiare. Prezentatorul recunoaște că a fost infidel: ,,Da, am înșelat!”

05 feb. 2022, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Victor Slav este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Celebrul bărbat se bucură de mare succes în plan profesional și are o mulțime de admiratoare. Are o relație serioasă, așa cum a avut mereu, dar recunoaște că a fost infidel și și-a înșelat partenera de viață.

Victor Slav, despre relația cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav este unul dintre cei mai râvniți bărbați din țară, plăcut de multe femei. A avut la brațul său cele mai frumoase vedete, dar relațiile nu au mers. Pe lângă relația cu Anda Adam, cel mai cunoscut a fost mariajul cu Bianca Drăgușanu, presărat cu multe scandaluri și certuri.

Au fost împreună câțiva ani, relația lor a evoluat extrem de repede și din iubirea lor a rezultat și un copil. Au avut o nuntă de vis, părea că formează cuplul perfect, dar se pare că relația lor nu a fost deloc una plină de bucurii. Blondina l-a înșelat pe Victor Slav și, la scurt timp, au decis să se despartă și au mers pe căi diferite.

Recent, prezentatorul a vorbit pentru prima oară despre relațiile sale amoroase, dar și despre infidelitate, în cadrul unei emisiuni. Acestai-a recunoscut Oanei Radu că, deși a fost înșelat, și el a greșit partenerelor sale de viață. Victor susține că a călcat strâmb atât femeilor mai cunoscute, cât și celor care nu au fost vedete.

„Deci ai înșelat și vedete, și persoane normale”, a spus Oana.

„Da, dacă vrei, poți să spui și așa”, a confirmat Victor.

Victor Slav iubește din nou

Victor Slav și-a refăcut viața după divorțul de Bianca și noua femeie din viața lui este Selina. Prezentatorul tv a mărturisit că iubește și este iubit, fiind extrem de fericit. Cei doi sunt împreună deja de ceva timp și par foarte fericiți unul în compania celuilalt.

Victor Slav susține că are mare încredere în iubita lui și are planuri mari cu aceasta. Îi este cea mai bună prietenă, îl susține în tot ce face și îl ajută cu afacerea sa, motiv pentru care se gândește să o ia de soție și chiar să facă și copii cu aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *