Prima pagină » Cancan » Victor Slav, întrebat de ce nu se însoară cu Selina. „Băiatul de la Meteo” a evitat să dea un răspuns

Victor Slav, întrebat de ce nu se însoară cu Selina. „Băiatul de la Meteo” a evitat să dea un răspuns

04 oct. 2024, 10:21,
Radu Vasiluță în Cancan

Victor Slav a fost protagonistul unui moment stânjenitor după ce a fost întrebat de ce nu se însoară cu Selina. Totul s-a întâmplat după ce cuplul a făcut autostopul la Asia Express și au fost luați de o femeie din Malaysia. Din câte se pare, căsătoria este un subiect sensibil pentru Victor Slav, după ce s-a fript cu Bianca Drăgușanu.

Victor Slav și Selina, iubita sa, au participat anul acesta la emisiunea Asia Express, fiind eliminați în ediția difuzată joi, 3 octombrie. Oricum, paticiparea la sezonul 7 al show-ului le-a fost de bun augur, deoarece le-a întărit relația.

Victor Slav, întrebat de ce nu se însoară cu Selina

Victor Slav a trăit un moment stânjenitor în ultima ediție difuzată de la Asia Express! Totul s-a întâmplat în timpul unui autostop, în cadrul cursei pentru Ultima Șansă. O vorbă din bătrâni spune că, după ce te-ai ars cu ciorba, sufli și-n iaurt. Ei bine, după divorțul de Bianca Drăgușanu, care l-a înșelat cu Adrian Cristea, Victor Slav nu prea pare dispus să mai facă vreodată pasul spre o altă căsătorie.

Așadar, tensiunile și emoțiile cursei au fost amplificate de un moment neașteptat, când o localnică l-a întrebat direct pe Victor Slav de ce nu o cere de soție pe Selina. Deși a râs la întrebare, era evident că zâmbetul lui nu era unul sincer.

„Ai mare noroc cu ea. Ar trebui să te însori cu ea. Când ajungeți acasă, cere-o! De ce nu o ceri? După ce câștigați, luați cei 30.000 de euro și însoară-te cu ea, te rog. Și apoi reveniți în Malaysia”, i-a spus localnica.

Victor a încercat să treacă peste moment cu umor, dar era limpede că subiectul era unul sensibil pentru el. Oricum, din păcate pentru Victor Slav și Selina, nu va mai fi cazul să se gândească la premiul de 30.000 de euro sau la o posibilă cerere în căsătorie, deoarece cei doi au pierdut cursa pentru Ultima Șansă și au fost eliminați din competiția „Asia Express”.

Victor Slav și Selina, liminați de la Asia Express

Cursa pentru Ultima Șansă i-a pus pe concurenți în mare dificultate. Probele au fost pe cât se poate de intense, condițiile meteorologice nefavorabile le-au dat mari bătăi de cap, iar echipele au simțit din plin presiunea fizică, dar și emoțională. Echipa formată din Adi și Cosmin a ajuns pe primul loc la Irina Fodor, urmată de echipa Mișu-Oana.

Victor Slav și Selina au ajuns pe ultimul loc. Deși se aflau printre echipele de temut din competiție, din păcate pentru cei doi zeul din cufăr a fost de culoare roșie – ceea ce a însemnat că prezentatorul TV și iubita lui și-au încheiat misiunea în Asia Express 2024: „E roșu. Îmi pare rău”, a spus Irina Fodor. Momentul a fost atât de intens încât majoritatea concurenților au izbucnit în lacrimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024