Prima pagină » Cancan » Victor Slav, dezvăluiri impresionante despre iubita sa: „Este un model de femeie”

Victor Slav, dezvăluiri impresionante despre iubita sa: „Este un model de femeie”

22 oct. 2021, 14:24,
în Cancan

Victor Slav și-a luat inima în dinți și a vorbit despre iubita sa. Chiar dacă asemănarea dintre ea și fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, este izbitoare, Selina „este un model de femeie”.

Prezentatorul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiește de mai mult de doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu o blondă focoasă. Tânăra care i-a furat inima se numește Selina și este hostess la o terasă din București, acolo unde s-au și cunoscut. Poate fi ușor confundată cu Bianca Drăgușanu, deoarece amândouă sunt blonde și au operații estetice.

Victor Slav face dezvăluiri emoționante despre iubita sa: „Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina”

Relația dintre Victor Slav și Selina este un foarte discretă. Cei doi apar rar împreună, deoarece blondina nu își dorește să devină persoană publică.

Se pare că prezentatorul de pe Kanal D o iubește foarte mult, pentru că a introdus-o deja în familia lui. Și-a făcut relația publică în urmă cu un an. Fanii, însă, nu au reacționat prea bine:

”Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întreții, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!”

”Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic.”

”Ai niste gusturi proaste, o copiază pe Bianca. Caută o femeie de casă. Uite, Vârciu a umblat până a găsit o fată de casă.”

În ciuda comentariilor răutăcioase, Victor o iubește mult pe Selina. Iată ce a declarat:

„Sunt îndrăgostit și de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate.

De asta nu suntem cunoscuți publicului larg. Nu, este iubita mea. Este un model de femeie”, a declarat Victor Slav într-un interviu pentru click.ro.

Tânăra îl ajută foarte mult pe Victor Slav în afacerea nou deschisă de acesta. Este vorba despre un bistro de pe bulevardul Decebal, din București. Ea are grijă ca toate lucrurile să fie organizate și îl ajută pe prezentator în ceea ce privește publicitatea localului.

Cei doi locuiesc împreună de mai mult timp, Victor Slav făcându-i deja cunoștință Selinei cu Sofia, fiica lui de cinci ani, copil rezultat din relația cu Bianca Drăgușanu.

Cum se înțelege Selina cu fiica lui Victor Slav?

Se pare că relația dintre Selina și Sofia este una foarte bună, blondina înțelegându-se excelent cu copiii. De aceea, Victor Slav a fost întrebat dacă și-ar mai dori încă un copil.

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta.

Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan.

Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta. Așa și cu cu viata mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să radă, exact asta am realizat”, a mai spus Victor Slav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *