Prima pagină » Cancan » Victor Slav, dezvăluiri despre cum a aflat că va avea o fetiţă: „I-am spus că sunt însărcinată”

Victor Slav, dezvăluiri despre cum a aflat că va avea o fetiţă: „I-am spus că sunt însărcinată”

16 feb. 2022, 12:37,
în Cancan

Îndrăgitul prezentator TV Victor Slav are o fetiță din fosta relație cu Bianca Drăgușanu, dar care după divorț a rămas în custodia mamei. În prezent, cei doi foști soți sunt implicați în alte relații, însă fostul prezentator Meteo își face timp atunci când trebuie pentru a fi alături de Natalia Sofia. De curând, Bianca Drăgușanu a povestit cum l-a anunțat pe fostul ei soț că vor avea o fetiță.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014 și au împreună o fetiță, pe Sofia. După separare, cei doi au rămas în relații aproximativ bune. Bianca și Victor s-au îndrăgostit în timpul show-ului „Dansez pentru tine” și chiar dacă păreau sortiți unul altuia, relația lor nu a funcționat și au ajuns să divorțeze. Însă pentru fiica lor, Sofia, cei doi au convenit să păstreze o relație bună.

Cum a aflat Victor Slav că va avea o fetiţă

Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima dată despre momentul în care l-a anunţat pe Victor Slav că este însărcinată. la acea vreme, reacţia prezentatorului TV a fost una inedită. Vedeta blondină şi-a dorit mereu o fetiţă cu care să se înţeleagă şi să dezvolte o relaţie armonioasă de prietenie. Recent, Bianca Drăgușanu a fost invitată într-un podcast, acolo unde a vorbit despre clipele în care a aflat că va deveni mămică și momentul în care i-a spus lui Victor Slav, soțul ei de atunci, că va deveni tătic pentru prima oară. Bianca Drăgușanu își amintește că nu era în relații foarte bune cu Victor Slav  atunci când l-a anunțat că este însărcinată, însă totul a decurs conform planului până la urmă.

„I-am spus că sunt însărcinată și indiferent de ce părere are el în acele momente, că noi nu eram chiar într-un moment bun al relației noastre, eu o să fac o fetiță care o să fie prietena mea cea mai bună. Nu m-a interesat părerea lui, dar eu asta am făcut. Reacția lui a fost foarte haioasă, nu mai știa de ce să se țină. Exact așa am luat-o. Și iată că s-a întâmplat, deși eram însărcinată în două săptămâni”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Chiar dacă pentru Bianca Drăgușanu, lucrul ei cel mai de preț este chiar Sofia, vedeta recunoaște că este și severă atunci când momentele o cer, asta pentru că Sofia tinde să fie răsfățată de către tatăl ei și bunici.

Cum se înțelege Sofia cu actuala iubită a tatălui ei

Sofia, fetița de aproape șase ani care a rezultat din relația lui Victor Slav cu Bianca Drăgușanu, a cunoscut-o deja pe Selina, blondina care face parte din viața tatălui ei de aproape trei ani. După cum a declarat chiar prezentatorul TV, relația pe care o are actuala lui parteneră cu fiica sa este una excelentă, blondina înțelegându-se de minune cu cei mici. Iar acest lucru îi dă încredere deoarece și-ar dori la un moment dat să aibă și alți copii, chiar cu Selina, iubita sa.

„Se înțeleg foarte bine. Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel, și pe mine mă bucură asta. Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Las lucrurile să meargă așa cum sunt”, a precizat Victor Slav.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *