Prima pagină » Cancan ultimă oră » Victor Slav, despre debutul său în televiziune. Prezentatorul susține că a avut un început fulgerător

Victor Slav, despre debutul său în televiziune. Prezentatorul susține că a avut un început fulgerător

23 mart. 2022, 23:59,
în Cancan ultimă oră

Victor Slav a vorbit despre debutul său în televiziune. Prezentatorul nu a fost scutit de momentele dificile, dar le-a depășit cu bine. Debutul lui în showbiz a avut loc în urmă cu 20 de ani, iar unul dintre secretele sale a fost echilibrul. Cu ajutorul echilibrului a rezistat și a trecut peste piedici.

Victor Slav a avut un debut fulgerător în televiziune

Acesta a mărturisit că făcea modelling când s-a dus la un casting de unde a ajuns rapid la un cunoscut reality show matrimonial, apoi totul a venit de la sine, spune el.

„Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz. Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul’”, a mărturisit Victor.

Întrebat ce i-ar spune acum lui Victor de la aceea vreme, el a răspuns că nu are regrete și că ar face lucrurile exact la fel ca atunci.

„I-aș spune să aibă același curaj, pentru că eu nu am regrete legate de acest aspect al vieții mele. Cred că secretul este să nu fii înverșunat’”, a spus el pentru Viva.

Victor Slav: „Sunt și avantaje, și dezavantaje, secretul este să fii cumpătat”

Toată lumea îl cunoaște pe Victor Slav, el având o îndelungată carieră în showbiz. A mărturisit că au existat și momente grele în demersul său, dar faptul că a fost echilibrat l-a ținut pe linia de plutire.

„Sunt și avantaje, și dezavantaje, secretul este să fii cumpătat și să jonglezi cu ele. Asta mi-a demonstrat mie trecerea anilor, că echilibrul este cheia, să te bucuri și de notorietate, dar să diminuezi, pe cât posibil, și expunerea excesivă. Am avut și momente grele, și momente de pauză, dar eu cred că și aceste momente fac parte din drumul meu și uneori sunt binevenite”, a declarat în interviul acordat celor de la Viva.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024