Prima pagină » Radio » Actualitate » Victor Slav a fost părăsit de iubită! De ce a plecat Selina din viața fostului „băiat de la Meteo”

Victor Slav a fost părăsit de iubită! De ce a plecat Selina din viața fostului „băiat de la Meteo”

31 mart. 2023, 09:42,
în Radio

Prezentatorul TV Victor Slav este din nou singur după ce a fost părăsit de iubită, după o relație care a durat mai bine de trei ani. Din câte se poate observa, fostul „băiat de la Meteo” nu prea are noroc în dragoste, chiar dacă a avut mai multe relații de lungă durată. În plus, Victor Slav are și un mariaj la activ, acesta fiind căsătorit în trecut cu Bianca Drăgușanu cu care are un copil.

Victor Slav era într-o perioadă unul dintre burlacii cei mai vânați din showbiz-ul autohton. Fosta ispită era la mare căutare printre doamnele și domnișoarele dornice de o relație, însă „băiatul de la Meteo” se lăsa greu cucerit. Iar acum, acesta trece, se pare, prin perioada schimbărilor. Și nu doar profesionale, cât și personale. Fostul prezentator TV este la un pas să se întoarcă la postul Pro TV, unde a cunoscut consacrarea, dar și să rămână, din nou, singur. Și asta pentru că nu mai formează un cuplu cu Selina, în urma unor neînțelegeri.

Victor Slav a fost părăsit de iubită

Din câte se pare, Victor Slav nu are prea mare noroc în dragoste. Cu toate că a fost implicat doar în relații de lungă durată, vedeta TV este din nou singură. Nu în ultimul rând, acesta a bifat și un mariaj, cu Bianca Drăgușanu, care s-a sfârșit din cauza infidelității blondinei. Iar acum, fostul prezentator de la Meteo s-a despărțit de iubita sa Selina.

„Victor și Selina au avut mai multe discuții în contradictoriu în ultima perioadă și au decis să ia o pauză. Dar el suferă foarte mult”, ar fi declarat o persoană din anturajul cuplului.

Victor și Selina, pe numele său real Elena Lupu, aveau o relație de mai bine de trei ani. Chiar dacă încă nu plănuiseră nimic concret, ei se gândeau ca la un moment dat să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Ba chiar, partenera lui Victor Slav se înțelegea foarte bine și cu Sofia, fiica acestuia din relația cu Bianca Drăgușanu.

Mai mult, Victor Slav se mutase în apartamentul iubitei sale, după ce acesta și-a vândut casa pentru a-și deschide un restaurant. Numai că afacerea sa a dat faliment, iar prezentatorul TV a fost nevoită să o închidă. Cu toate acestea, Selina i-a fost alături în cele mai grele momente și nu este exclus ca cei doi să formeze din nou un cuplu.

Victor Slav a fost înșelat și părăsit de Bianca Drăgușanu

În trecut, Victor Slav a avut o relație de opt ani cu Anda Adam, pe care a părăsit-o și a început o idilă cu Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au apropiat cu ocazia show-ului „Dansez pentru tine”, la care amândoi au participat, iar apoi au ajuns în fața altarului. Au divorțat după scurt timp, dar s-au împăcat. Mai mult, chiar ei au devenit părinții unei fetițe, Sofia. Relația nu a mers însă, și au decis să-i pună punct. Colac peste pupăză, Victor Slav a aflat că Bianca Drăgușanu l-a înșelat cu fotbalistul Adrian Cristea.

În prezent, Victor Slav nu mai activează în televiziune, însă câștigă bani din contractele de imagine și ca maestru de ceremonii. Cu toate acestea, șarmul și talentul său îi vor aduce un nou proiect TV. Recent, acesta a fost în probe la Pro TV, la postul la care și-a început cariera ca prezentator al rubricii Meteo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`