Prima pagină » Radio » Actualitate » Victor Slav a fost dat în judecată. Ce probleme are fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Victor Slav a fost dat în judecată. Ce probleme are fostul soț al Biancăi Drăgușanu

15 aug. 2022, 10:50,
în Radio

Victor Slav se confruntă cu mai multe probleme, iar recent a fost dat în judecată de primarul sectorului 3, Robert Negoiță. În plus, situația financiară a fostului soț al Biancăi Drăgușanu nu este tocmai roză, și aceasta din cauza afacerilor acestuia. Din câte se pare, Victor Slav nu prea are noroc în acest domeniu, la cât de bine îi mergea în showbiz.

Victor Slav este unul dintre cei mai îndrăgiți bărbați din showbiz. A lucrat ani de zile în televiziune, atât ca moderator, cât și în alte ipostaze. Pentru o vreme, chiar, acesta era cunoscut drept „băiatul de la Meteo” după ce a prezentat această rubrică la Pro TV. Cu toate acestea, în ultimii ani a făcut trecerea de la showbiz la afaceri, însă norocul nu prea i-a surâs. Cel puțin până acum! Și de parcă nu avea destule probleme, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost chemat în instanță de Primăria sectorului 3. Și nu e singurul proces pe care îl are.

Victor Slav a fost dat în judecată de Robert Negoiță

Fostul prezentator de televiziune are o firmă, denumită WOW Advertising, având drept obiect activități ale agențiilor de publicitate. A fost deschisă în mod oficial în anul 2021, însă nu a reușit absolut deloc să obțină profit până acum. Mai mult decât atât, primul an de funcționare a fost și cel mai dificil pentru companie, conform raportărilor contabile depuse la ANAF.

Cifra de afaceri declarată de firma lui Victor Slav anul trecut a fost în valoare de 505.606 lei, adică în jur de 100.000 de euro, mai mare decât suma totală cumulată în toți anii de existență de până acum. Însă, în același an, firma fostului prezentator a înregistrat și o pierdere impresionantă: peste 180.000 de lei, adică aproximativ 36.000 de euro, care este cam cât toate datoriile cumulate din anii anteriori, potrivit Fanatik.ro.

În acest moment, fostul prezentator de televiziune este implicat ca pârât într-un proces în care primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, este reclamant. Obiectul este „obligația de a face”, conform sursei citate anterior. Judecata are deja trei termene amânate, dar niciuna dintre părțile implicate nu a comentat până acum acest subiect.

Ce alte probleme mai are în instanță fostul prezentator

În plină pandemie, Victor Slav și-a vândut un apartament în valoare de 100.000 de euro, și și-a deschis un restaurant pe bulevardul Decebal în sectorul 3 din Capitală. Cu toate acestea, nici cu această afacere nu a avut succes, căci l-a închis după doar câteva luni. De parcă toate acestea nu erau de ajuns, Victor Slav a ajuns în instanță cu Primăria Sectorului 3, iar procesele le-a pierdut.

În cadrul acestor procese, el a cerut suspendarea executării unor acte administrative emise de autorități. De asemenea, a fost implicat și unul dintre furnizori, care depusese o cerere de valoare redusă, iar procesul cu acesta va avea în curând termen în instanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024