Prima pagină » Actualitate » Victor Slav a dat din casă! De câte ori mănâncă concurenții de la Asia Express

Victor Slav a dat din casă! De câte ori mănâncă concurenții de la Asia Express

24 oct. 2024, 09:13,
în Actualitate

Victor Slav și Selina au fost invitați recent în podcastul „Podcastito Express”, moderat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, unde au discutat despre diversele provocări întâlnite în cadrul show-ului. Victor Slav a spus de câte ori mănâncă concurenții de la Asia Express. Acesta a vorbit despre alimentația de la emisiune și modul în care concurenții își gestionează mesele în condiții atât de dificile.

Victor Slav a spus de câte ori mănâncă concurenții de la Asia Express

Victor Slav a povestit în cadrul podcastul „Podcastito Express”, moderat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cum stau lucrurile la emisiunea Asia Express. Chiar dacă fanii emisiunii au impresia că participanții la Asia Express par să mănânce doar seara, realitatea este diferită. Victor Slav a explicat că, de fapt, echipele adoptau un stil de alimentație ce includea „fasting prelungit”.

Cu alte cuvinte, majoritatea meselor se consumau în seara zilei, după o zi lungă de competiție și efort fizic intens. La finalul zilei, când ajungeau la locul de cazare, aveau ocazia să se bucure de o cină, iar gazdele le ofereau adesea și micul dejun.

Modul în care se alimentează concurenții de la Asia Express a avut un impact direct asupra greutății participanților. De exemplu, în primele două săptămâni de competiție, Victor Slav a reușit să slăbească aproximativ 3 kilograme, un rezultat care ilustrează rigorile și stresul fizic la care sunt supuși concurenții.

În cadrul emisiunii, Victor Slav și Selina au împărtășit și alte aspecte ale experienței lor, inclusiv dificultățile întâmpinate în a găsi hrană în diferite regiuni prin care au călătorit.

„Am slăbit în primele 2 săptămâni, după care ne-am stabilizat. Slăbisem vreo 3 kilograme. Noi făceam, practic, un fasting prelungit, pentru că nu mâncam nimic până seara, când ajungeam la cazare. Pentru că toți ne dădeau mâncare seara”, a spus Victor Slav.

Câți bani au primit Victor Slav și Selina pentru cele 5 săptămâni la Asia Express 2024

Victor Slav și Selina au fost eliinați după 5 săptămâni petrecute la Asia Express. Chair dacă pentru ei competiția Asia Express s-a terminat pentru ei mai devreme decât se așteptau, Victor și Selina nu au plecat acasă cu mâna goală. Cei doi au fost plătiți destul de bine de Antena 1 și au încasat bani frumoși pentru cele cinci săptămâni de joc.

Mai exact, cei doi ar fi primit, împreună, 3.000 de euro pentru fiecare etapa (4 zile de filmare, o săptămână de difuzare). Aceștia au rezistat în competiție 5 etape, deci au primit 15.000 euro, în total.

„Chiar nu m-am așteptat la așa reacție. Mă faceți să fiu așa un plângăcios. Plângeți toți. Nu se vede în spatele camerei. Mai sunt câțiva”, a spus atunci emoționat Victor Slav.

„Nu îmi vine să cred că pleacă. Nu am simțit asta pentru toți ceilalți, dar ei au fost cei mai apropiați de noi. De ei ne-am apropiat cred că de prima dată și au fost cei cu care am stat cel mai mult împreună. Cu Selina aveam foarte multe de vorbit, ca fetele. Victor făcea mișto de noi trei și s-a creat o legătură frumoasă”, au spus, printre lacrimi, Carmen Negoiță și sora sa.

Recent, Victor Slav a participant la un podcast, unde a spus de câte ori mănâncă concurenții de la Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`