Prima pagină » Cancan ultimă oră » Victor Rebengiuc, despre viața la 90 de ani. Actorul face eforturi ca să reziste pe scenă

Victor Rebengiuc, despre viața la 90 de ani. Actorul face eforturi ca să reziste pe scenă

02 ian. 2023, 19:59,
în Cancan ultimă oră

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Reprezintă cu mândrie Generația de Aur și, ajuns la 90 de ani, încă urcă pe scenă si face sacrificii să reziste. Maestrul este fericit si dispus să facă orice pentru pasiunea sa.

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai mari actori din România, care a urcat pe cele mai înalte scene ale acestei luni.

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai cunoscuți actori

Victor Rebengiuc a urcat pe cele mai înalte scene ale acestei luni. Spre deosebire de alți actori, a ales să rămână în domeniu chiar și acum, la aproape 90 de ani. Și-a trăit toată viața pe scenă și nu are de gând să o părăsească.

Toată lumea se întreabă cum se menține în formă la această vârstă venerabilă, iar maestrul, modest din fire, spune că nu are niciun secret.

Cum se menține în formă Victor Rebengiuc

Mărturisește că a dus o viață cumpătată, nu a consumat niciodată alcool și a renunțat și la tutun când a simțit că acest viciu începea să îi afecteze vocea, esențială în cariera sa.

„M-am lăsat pentru că fumam 2-3 pachete pe zi și aveam «pisici pe corzi», cum numim noi actorii, trebuia să-mi dreg vocea. Erau depuneri pe corzi, respiram greu și oboseam foarte repede. Mi-am zis: «Ce vreau să fiu, actor sau fumător?». Și am stins ultima țigară, apoi nu m-a mai interesat niciodată. Am mai fumat doar în «Moromeții», nu avem cum desființa fumatul, ținea de viața celor de acolo”, a declarat Victor Rebengiuc pentru Digi.

Actorul care a adunat zeci de premii și distincții atât pentru film, cât și pentru teatru, este dispus să-și continue cariera. Nu vrea să renunțe la marea lui iubire, deși face eforturi mari la fiecare spectacol. Se mișcă greu, are probleme de sănătate și dureri, dar când vede cât de mulți oameni îl iubesc, uită de tot. Iubește România, iubește românii și vrea să le fie alături mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *