Prima pagină » Actualitate » Victor Ponta, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu: Adu urna aia odată
Victor Ponta, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu: Adu urna aia odată

Victor Ponta, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu: Adu urna aia odată

26 aug. 2020, 13:27,
George Cristian în Actualitate

Victor Ponta, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu. Într-o intervenţie la un post de televiziune, liderul Pro România avertizează că parlamentarii formaţiunii pe care o conduce vor vota moţiunea de cenzură cu bilele la vedere. Liderul Pro România susţine că l-a avertizat pe Marcel Ciolacu în legătură cu faptul că o să zică mereu faptul că PSD are un ”blat” cu PNL

Victor Ponta, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu: Adu urna aia odată

Liderul Pro România a declarat faptul că PSD-ul nu are în plan votarea unei moţiuni de cenzură, asta deşi de câteva luni tot ameninţă cu una. Victor Ponta a menţionat că este deseori certat pe Facebook de oamenii care cer ca Guvernul PNL să plece acasă.

Fostul premier afirma că un partid mic ca cel pe care îl conduce nu poate iniţia o moţiune de cenzură pentru că nu are numărul minim de parlamentari necesar pentru iniţierea acesteia. Totuşi, Ponta dă asigurări că toți parlamentarii formațiunei politice vor vota cu bilele la vedere, dar pentru a vota ceva, trebuie ca moțiunea de cenzură să fie înaintată în Parlamentul României, susține Victor Ponta:

” Guvernul a fost votat în martie printr-un blat. Bun, o lună, două, trei, dar ați zis așa, că dacă nu se dau alocații, îi dați jos, nu s-au dat. Ați zis că dacă nu se dau pensiile îi dați jos, nu s-au dat. Ați zis acum la Congres că ne alegem și îi dăm jos. Hai, domn’e, să îi dăm jos. Multă lume mă ceartă pe Facebook de ce nu fac eu moțiunea. Pentru că așa spune Constituția, trebuie să fim 110 să semnăm moțiune, noi suntem 24 la Pro România.

După aia, ziceau că nu știu dacă votează Pro România. Băi, uite, zic eu, Victor Ponta, cred că pot să votez în numele Pro România, i-am consultat pe cei 23, votăm uite așa, la vedere, bilă albă în urnă albă, bilă neagră în …dar adu urna aia să votez. Stați un pic acum, cred că după începerea anului școlar…”

Toţi parlamentarii din Pro România sunt pregătiţi să vină şi să voteze moţiunea de cenzură

Conform declaraţiilor făcute de Victor Ponta, toţi parlamentarii din cadrul Pro România sunt pregătiţi să vină la Bucureşti şi să voteze moţiunea de cenzură. În altă ordine de idei, Victor Ponta a declarat că PSD-ul pierde din cauza blatului pe care îl au aceştia cu PNL-ul:

” Eu le-am spus tuturor colegilor, suntem în campanie electorală, dar fiți pregătiți, că s-ar putea să vă chem mâine, poimâine la București să votăm, să nu lipsească niciunul de la Pro România, dar i-am pregătit degeaba, noi ne tot pregătim să votăm moțiunea.

Eu cred că pierde foarte mult PSD-ul, și asta i-am zis (lui Marcel Ciolacu), Marcel eu o să țip în fiecare seară că aveți blat cu PNL-ul. ‘Nu, mă, că o facem’. ‘Hai! Hai!’. Cum să nu țip?. ‘Nu avem niciun blat’. ‘Atunci hai să votăm’”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *