Prima pagină » Actualitate » Victor Ponta a răbufnit: „De trei ori pe zi în Parlament vorbește Zelenski. Poate mai ai și altă treabă!”

Victor Ponta a răbufnit: „De trei ori pe zi în Parlament vorbește Zelenski. Poate mai ai și altă treabă!”

17 mai 2022, 10:06, 9 ,
BZI.ro, în Actualitate

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, Victor Ponta, fost premier al României, a răbufnit. Acesta spune că propaganda anti Rusia seamănă izbitor de mult cu cea a rușilor și că Ucraina exagerează atunci când ceartă toată Uniunea Europeană.

Ponta a comentat de altfel şi scandalul de la Eurovision, acolo unde juriul României a fost eliminat din concurs, iar voturile ţării noastre au mers automat către Ucraina.

Victor Ponta a răbufnit, participantii Ucrainei la Eurovision 2022

Amintim că în timpul procesului de vot al juriului de sâmbătă seară de la Eurovision Song Contest 2022, EBU a lansat o declarație pentru a explica că juriile naționale din șase țări din a doua semifinală au fost excluse din concurs

Victor Ponta a răbufnit. S-a săturat de Zelenski

Văzând ce s-a petrecut în weekend la Eurovision, Victor Ponta a răbufnit. Consideră că deşi era evident că ucrainenii ar fi trebuit să câştige, având în vedere contextual actual dintre Rusia şi Ucraina, nu trebuia sî se ajungă la acest gest.

„Nu, noi eram fraierii. Și s-a trezit faţă de la Eurovision să voteze. Mă mir că nu a primit un SMS, voi chiar credeți că puteți vota. Am înțeles mesajul politic că trebuia să câștige Ucraina, mi se pare normal. Mă uitam și eu la televizor, întotdeauna noi dădeam puncte la Moldova. Dar proștii ăștia de români vor să voteze cu cine vor ei? Defecțiune tehnică la România, 12 puncte la Ucraina. Azi am înțeles că Putin era operat, dar el era la nu știu ce summit. Lasă-ne și pe noi în opt ani să votăm împotrivă sau să ne abținem. Cu Moldova votăm, că nu votam cu Rusia”, a declarat fostul premier.

De altfel, Ponta a mai adăugat ca preşedintele ucrainean începe să exagereze cu toate aceste discursuri în care critică toată Europa.

„Nu știu cine e autorul anti propagandei, dar seamănă. Nu mă mai lasă pe mine să gândesc cu capul meu, că Putin e rău. Și asta, că de trei ori pe zi în Parlament vorbește Zelenski. Poate mai ai și altă treabă!”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a răbufnit, discurs prin videoconferinta tinut de Zelenski in Parlamentul Romaniei

Ponta a mai adăugat ca preşedintele ucrainean începe să exagereze cu toate aceste discursuri în care critică toată Europa

Scandal fără precedent la Eurovision 2022

Amintim că în timpul procesului de vot al juriului de sâmbătă seară de la Eurovision Song Contest 2022, EBU a lansat o declarație pentru a explica că juriile naționale din șase țări din a doua semifinală au fost excluse din concurs: „în analiza votării juriului de către partenerul de vot paneuropean al Uniunii Europene de Radiodifuziune (EBU) după cea de-a doua repetiție generală a celei de-a doua semifinale a Concursului Eurovision 2022 au fost identificate anumite modele de vot incorecte în rezultatele din șase țări”.

”Pentru a respecta instrucțiunile de vot ale concursului, EBU a lucrat cu partenerul său de vot pentru a calcula un rezultat agregat înlocuitor pentru fiecare țară în cauză atât pentru a doua semifinală, cât și pentru marea finală (calculat pe baza rezultatelor altor țări cu istoric de vot similar).Acest proces a fost recunoscut de Monitorul Independent de Votare. EBU ia extrem de în serios orice încercare suspectată de a manipula votul la Concursul Eurovision și are dreptul de a elimina astfel de voturi în conformitate cu Instrucțiunile oficiale de vot, indiferent dacă astfel de voturi ar putea influența sau nu rezultatele și/sau rezultatul votului”, adaugă organizatorul Eurovision 2022, fără să precizeze despre ce țări este vorba.

Totodată, WRS, pe numele său Andrei Ionuț Rusu, și-a arătat recunoștința pentru românii care au fost alături de el în timpul competiției. Artistul susține că a muncit enorm pentru prestația sa din finală și este mândru de fiecare moment petrecut pe scenă.

Având în vedere toate acestea, este de înțeles de ce Victor Ponta a răbufnit.

Comentarii
  • Lasa bre, lasati-l sa vorbeasca, sa vorbeasca Zelenski sa ne informeze si pe noi de atrocitatile nazistilor rusi, ca e mare nenorocire cu razboiul dar asteptam poate vestea ca PUTIN A FOST EXECUTAT, INLOCUIT, ARESTAT si atunci se va termina razboiul si Zelenschi va vorbi doar poporului ucraineaan

  • who cares?

  • Zelenski este oracolul poporului si amicul democratiei. Noroc de el ca ne lumineaza ce si cum. Fara el ne-am sui ca maimutele in copaci.

  • Umilinta maxima pentru Romania la Eurovision ! Golanie, frauda, bataie de joc! Ca protest, Romania nu trebuie sa mai participe! Am platit taxele ca sa-si bata joc? De ce nu au procedat la fel cu Germania,Franta?

  • Ce-ar fi facut Ponta in locul lui Zelenski? E usor sa-ti dai cu parerea cand nu te gasesti in aceeasi situatie. Ponta ar fi gestionat mult mai bine situatia si ar fi avut multe treburi de facut, nu numai „placerea” de a aparea prin parlamente.

  • Ce-am fi facut noi Romania in locul Ucrainei, daca ne invadau tot asa fara motiv MAIMUTELE RUSE si PUTIN PSIHOPATUL? Suntem in NATI-O dar nimeni nu ar putut fi linistit si toate celelalte nenorociri. Cu ce deranjeaza daca vorbeste Zelenschi 2-3 minute de 3 ori pe zi ?

  • Mongoloidul minci os uita ca la Soci sa dus sa l pupe n cwr pe putler,e copchil crescut in spiritul comunismului normal sa nu i placa Zelenski

  • bai ala care ne tot freci la cap cu zelenski, du-te ba si te inroleaza la el. nu te mai sparge in figuri pe aici. nu mai urla si nu ne tot cere socoteala ca nu cadem lati de admiratie in fata lui zelenski. spala-te pe cap cu el, fa-i statuie daca asta iti cere bibilica si lasa-ne.

  • Acolo se lupta si se moare pentru toata Europa, SUA,…Are acest drept, sa-i traga la raspundere pe toti. Ponta, un guraliv cu tupeu, invatacelul lui Nastase, pro-rusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *