Prima pagină » National » Victor Ponta a izbucnit după ce președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au făcut senzație la Paris
Victor Ponta a izbucnit după ce președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au făcut senzație la Paris

Victor Ponta a izbucnit după ce președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au făcut senzație la Paris

26 iul. 2024, 21:20,
BZI.ro, în National

Fostul premier Victor Ponta a izbucnit după ce președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au făcut senzație la Paris. Șeful statului a transmis un mesaj de încurajare pentru sportivi, însă de departe cea care a captat total atenția presei a fost Carmen Iohannis. Soția președintelui a etalat o ținută Dolge &Gabbana și o poșetă de aproape 3.000 de euro!

Victor Ponta spune că e scârbit

Victor Ponta spune că e scârbit și acuză că președintele Iohannis nu a susținut niciodată sportul din România.

„Vă rog – ajutați-mă! Știe cineva, în 10 ani de mandat ca Președinte, un singur lucru bun făcut de Klaus Iohannis pentru sportul din România? A fost vreodată la un singur meci al Echipei Naționale să-i susțină pe jucători? A inițiat vreun program pentru tinerii înotători, tinerele gimnaste, atleți, canotori etc.? A desfășurat vreo acțiune prin care Cuplul Prezidențial a strâns mingi și adidași pentru copiii săraci care vor să facă sport? A făcut lobby pentru sau a acordat premii la vreun Campionat Mondial, European, Balcanic organizat în România (și să nu ziceți de turneul de golf organizat la Pianu)? Ne așteptăm să zboare la Paris cu un jet privat plătit de românii proști; că stă la hotel de 2500 de euro pe noapte plătit tot de românii proști și asta ne așteptăm; că „Doamna” face shopping la Paris și își prezintă ultimele rochii (ca orice profesoară de liceu din România care trăiește din salariu) și asta știam! Dacă Klaus Iohannis a muncit 10 ani pentru dezvoltarea sportului din România, merită să fie acolo în această seară – dacă este doar încă una din mostrele de nesimțire infinită, eu nu mă uit la Festivitatea de Deschidere pe TVR ca să nu vomit – dau pe HBO!”, a scris Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
26 iulie 2024
26 iulie 2024