Prima pagină » Radio » Actualitate » Victor Cornea are un copil în vârstă de 10 ani. Ce spune iubitul Andreei Bălan despre mama acestuia

Victor Cornea are un copil în vârstă de 10 ani. Ce spune iubitul Andreei Bălan despre mama acestuia

11 oct. 2023, 10:29,
BZI.ro, în Radio

Recent s-a aflat că Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, este părinte și are un copil în vârstă de 10 ani, pe nume Luca. Tenismenul a devenit tată pe când avea doar 19 ani, însă nu a vorbit până acum despre fiul său. Din spusele lui Victor Cornea, mama băiatului se numește Irina, este bucureșteancă, iar cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu ceva timp.

Victor Cornea și Andreea Bălan formează un cuplu de câteva luni de zile. Cei doi și-au oficializat relația de ziua de naștere a artistei, iar între timp tenismenul le-a cunoscut și pe cele două fetițe ale acesteia. Cu toate acestea, nimeni nu știa că sportivul este, la rândul lui, tată, după cum arată Cancan.ro.

Victor Cornea are un copil în vârstă de 10 ani

Tenismenul nu a vrut să vorbească până acum despre existența fiului lui, pe nume Luca. Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, a devenit tată în urmă cu 10 ani, dar a fost discret cu privire la acest aspect din viața sa.

După ce s-a aflat despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea, unii internauți i-au transmis artistei mai multe mesaje răutăciose, punând accentul nu doar pe diferența de vârstă dintre ei, de 9 ani, ci și pe faptul că tenismenul și-ar putea dori, la un moment dat să devină tată. Iar cântăreața nu mai poate rămâne însărcinată după ce, în anul 2019, a suferit o embolie amniotică.

Și totuși, ce nu se știa până acum este faptul că Victor Cornea este deja tată. Acesta nu a vorbit despre băiatul lui nici măcar în momentul în care a fost întrebat de jurnaliști dacă își dorește să aibă copii. Acum, tenismenul a recunoscut că are un fiu, pe nume Luca, în vârstă de 10 ani, cu o femeie, Irina, pe care a cunoscut-o pe vremea când era mult mai tânăr.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă”, a declarat Victor Cornea.

Andreea Bălan l-a cunoscut deja pe Luca

Iubitul Andreei Bălan a povestit că Luca locuiește în București, împreună cu mama lui, și că a ales să joace fotbal și nu tenis, la fel ca el. Mai mult, el spune că are o relație foarte bună cu fiul său.

„Luca are 10 ani, este în clasa a V-a, stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a mai spus Victor Cornea.

În ceea ce o privește pe Andreea Bălan, aceasta a știut dintotdeauna de existența lui Luca și chiar l-a cunoscut, băiatul fiind invitat și la ziua Ellei, fata cea mare a artistei care luni a împlinit 7 ani.

„Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Ellei. Se înțelege bine și cu Ella, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul”, a mai spus tenismenul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *