Prima pagină » Cancan » Victor Ciutacu a povestit despre cât de mult a suferit soția lui din cauza politicii. „Sper ca vreodată să mă pot revanșa…”

Victor Ciutacu a povestit despre cât de mult a suferit soția lui din cauza politicii. „Sper ca vreodată să mă pot revanșa…”

26 mart. 2024, 14:30,
în Cancan

Victor Ciutacu a dezvăluit recent cât de mult a afectat-o pe soția sa cariera lui în politică.

Jurnalistul, cu o experiență de trei decenii în presa scrisă, a mărturisit că toate deciziile sale legate de sfera politică au avut un impact negativ și asupra soției sale.

De ce a suferit soția lui Victor Ciutacu din cauza politicii

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai„, Victor Ciutacu a deschis un subiect sensibil, vorbind despre impactul negativ al carierei sale politice asupra soției sale.

Jurnalistul a mărturisit că soția sa a suferit enorm din cauza alegerilor sale, mai ales în momentele dificile când a rămas de două ori fără loc de muncă din cauza implicării lui în sfera politică.

„Sper că da (nr. dacă merită sacrificul soției) Și sper ca vreodată să mă pot revanșa față de ea și față de Vlad, fiul meu, pentru tot răul pe care l-am făcut, voluntar sau involuntar. Oamenii ăștia au avut mai mult de suferit decât beneficii de pe urma mea. Nevastă-mea și-a pierdut de două ori locul de muncă din cauza mea, iar atunci s-a decis să o ia pe calea antreprenoriatului.

Nevastă-mea chiar e profesionistă în ceea ce face. Și de fiecare dată a călcat pe greblă, politic, și n-a călcat ea. Eu călcam pe greblă  și pe ea o lovea. Ce-i prea mult, e prea mult. Ajunge. E mai bine așa. Ceea ce n-am putut să accept niciodată și să înțeleg atunci când vrei să te răzbuni pe cineva prin familia lui.”, a spus Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu a renunțat din a mai vorbi limba rusă

Tatăl lui Victor Ciutacu a fost trimis la studii în Uniunea Sovietică, unde a excelat ca student. Acolo a cunoscut-o pe mama lui Victor, de origine ucraineancă. După ce s-au stabilit în România și au format o familie, Victor era obligat să vorbească limba rusă acasă. La vârsta de 14 ani, s-a răzvrătit și a decis să vorbească cu părinții săi doar în limba română.

Acesta a mai adăugat că învățase româna de pe stradă.

„Până pe la 13-14 ani (nr. a vorbit rusă) Am început să fiu tâmpit și să mi se pară că mă încurcă limba rusă, până am început să le răspund părinților prin casă în română. Am avut momentul meu de revoltă. Urla românul din mine, că tot mă înjură toți că sunt evreu. Din momentul acela am început să nu mai vorbesc rusă, să răspund doar în română și așa am pierdut și legăturile, două sau trei, cu rudele mele din fosta Uniune Sovietică.

Înainte megream la doi ani la rude, la Harkov și Kiev. După, odată cu regimul, ne dădea pașaportul la trei ani. Am fost ulterior la 17 ani.”, a mai spus Victor Ciutacu.

În cadrul unui interviu acordat recent, Victor Ciutacu a povestit despre cât a avut de suferit soția lui din cauza politicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *