Prima pagină » National » Vicepreşedintele Asociaţiei medicilor ATI din România, despre cazul morților de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Cele „trei doamne” sunt „executate” şi „măcelărite”
Vicepreşedintele Asociaţiei medicilor ATI din România, despre cazul morților de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Cele „trei doamne” sunt „executate” şi „măcelărite”

Vicepreşedintele Asociaţiei medicilor ATI din România, despre cazul morților de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Cele „trei doamne” sunt „executate” şi „măcelărite”

08 aug. 2024, 20:00,
în National

Vicepreşedintele Asociaţiei medicilor ATI din România, doctorul Dorel Săndesc, care ocupă şi funcţia de manager al Spitalului Judeţean Timişoara, a afirmat că „trei doamne” care sunt anchetate, sunt expuse public şi executate, înaintea unei hotărâri judecătoreşti, referindu-se la scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

El a arătat că, în Codul Penal, este precizat că orice persoană este considerată nevinovată, până la stabilirea vinovăţiei. De asemenea, medicul explică faptul că prelungirea tratamentului cu doze mari de noradrenalină duce la necrozarea ţesuturilor.

„Codul Penal Art.4 şi Declaraţia Universală a Drepturilor Omului respectaţi. Până la judecată suntem nevinovaţi!

Art 4, 1) Orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăţiei sale printr-o hotărâre penală definitivă

Acest principiu are o vocaţie universală, fiind unul dintre drepturile fundamentale ale omului, acesta apare în Declaraţia de independenţă americană din 1776, în Declaraţia drepturilor omului şi ale cetăţeanului din 1789 şi în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului din 1948.Obiectul său principal este acela de a asigura protejarea individului împotriva oricărui arbitrar prin garantarea libertăţii individuale, stimularea căutării adevărului în activitatea judiciară şi evitarea riscurilor care înrădăcinează cu uşurinţă credinţa că cel împotriva căruia se exercită o acţiune penală este vinovat (N. Volonciu, Tratat de procedură penală, vol. I, op. cit., 1998, p. 121; M.J. Essaid, La presomption d’innocence, op. cit., p. 88)”, a scris, joi, Dorel Săndesc pe pagina sa de Facebook.

Cele „trei doamne” sunt „executate” şi „măcelărite” înaintea unei hotărâri judecătoreşti

Medicul arată că cele „trei doamne” sunt ”executate” şi „măcelărite” înaintea unei hotărâri judecătoreşti.

„În această ţară cu legi minunate, trei doamne, cu dreptul fundamental de a fi considerate NEVINOVATE în timpul unei anchete, sunt expuse public în cătuşe, judecate şi executate/ măcelărite cu fervoare, profesional, uman şi social…înaintea unei hotărâri penale!

În oglinda acestei triste poveşti (vai, doar una dintr-un şir nesfârşit) se reflectă necruţătoare imaginea dezolantă a societăţii noastre: o imagine din care nu lipsesc nici autorii acestui carnagiu dar nici noi ceilalţi care îl acceptăm fără să reacţionăm-ba chiar asistăm la el, precum jalnicele adunări medievale din jurul eşafoadelor!

E timpul să reacţionăm! Nu pentru razbunare, ci pentru schimbare!”, a mai scris Săndesc.

Într-o altă postare, Săndesc a prezentat o imagine cu picioarele necrozate ale unei femei şi a arătat că aceasta reprezintă „beneficiile” noradrenalinei.

„Prelungirea tratamentului cu doze mari determină necroza ţesuturilor, progresiv, de la membrele inferioare spre cele superioare, trunchi şamd… corpul se necrozează progresiv, adică moare…”, a mai scris Săndesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *