Prima pagină » Actualitate » Vicepreședintele APP Anamaria Prodan: „Femeile sunt cele care dau viaţă, ele sunt cele care au grijă de familia lor” – EXCLUSIV, VIDEO
Vicepreședintele APP Anamaria Prodan: „Femeile sunt cele care dau viaţă, ele sunt cele care au grijă de familia lor” - EXCLUSIV, VIDEO

Vicepreședintele APP Anamaria Prodan: „Femeile sunt cele care dau viaţă, ele sunt cele care au grijă de familia lor” – EXCLUSIV, VIDEO

14 nov. 2022, 12:19,
Elena Nicoleta Bujor, în Actualitate

Vicepreședintele Alianței Pentru Patrie s-a aflat în Platoul BZI LIVE. Anamaria Prodan a discutat despre cel mai important subiect al momentului, și anume intrarea femeilor în politică. Cunoscuta impresară a menționat că doar femeia poate da viață și avea grijă de familia ei.

„Nu mai avem bărbaţi adevăraţi. Lumea se întreabă de ce femeia ia frâiele şi face toate treburile bărbăteşti. Crezi că unei femei îi place? Trebuie să ai un bărbat lângă tine, pentru ce l-a lăsat Dumnezeu? Pentru a fi ajutată femeia. Tu eşti acolo să mă ajuţi. Tu eşti propteaua mea. Eu stau lângă tine când eşti bolnav, fac mâncare, fac business, politică, fac tot. Eu te fac pe tine, eu dau viaţa. Nu ai cum să fii ca mine. Noi femeile trebuie să educăm să ne divinizeze. Una este mama, tata pleacă, se duce la cârciumă, mama e acolo mereu. De ce s-a ajuns aici? Pentru că nu mai avem bărbaţi adevăraţi. Eu ca femeie vin şi spun, o să ne fie foarte greu fără bărbaţi. Nici noi nu dăm viață fără voi, acum putem medical. Asta e o altă problemă a societăţii. Merg la medic şi fac un copil cum vreau eu. Nu mai avem miracole pentru că nu le mai vrem”, a transmis Anamaria Prodan, în exclusivitate la BZI LIVE.

Ce spune Anamaria Prodan despre femei

Anamaria Prodan susține că politica are nevoie de un om ca ea, pentru că ea nu poate fi șantajată cu absolut nimic. De asemenea, liderul APP România susține că partidul din care face parte este unul care militează pentru educație, ordine și disciplină.

„Eu nu am nevoie de politică, politica are nevoie de mine. Eu m-am construit singură fără ajutorul nimănui. Nimeni nu poate spune că datorez ceva cuiva, doar mie şi familiei mele. Eu mi-am construit tot, soţul, imperiul, familia, eu am pus cărămidă cu cărămidă. Eu vin şi spun că dacă femeile vin şi se unesc, eu cred că reuşim să ne ridicăm din morcila în care ne aflăm pe burtă. Ne ridicăm şi dacă femeia este prima care s-a ridicat, se vor ridica toţi pe lângă noi. Femeia are putere în societate, dar nici ele nu mai ştiu ce să facă. Săracele sunt abuzate. Dacă bărbaţii văd o femeie puternică, spun că a trecut prin patul nu ştiu cui”, a spus Anamaria Prodan.

În aceeași ordine de idei, Anamaria Prodan s-a arătat revoltată de comportamentul multor bărbați față de femeile din viața lor și este împotriva violenței domestice. Politicianul afirmă că femeile dacă se unesc pot scoate societatea de astăzi din mocirlă și pot ridica România la un nivel mult mai înalt.

„Bărbatul care vorbeşte urât despre o femeie este zero barat. Dacă el are bani şi plăteşte, tot femeia îl alege. Poate fi orice prostituată, dar poate refuza. Bărbaţii frustraţi, fără ceea ce trebuie în pantaloni, de fapt ei sunt femeile. Treaba în societate s-a inversat. Lucrul acesta nu ar trebuie să se întâmple. Femeile bat bărbaţii pentru că sunt slabi. Nu e bine. Sunt pleava societăţii. Dacă aveţi o femeie care vă ia doar pentru bani, lăsaţi-o și invers. Un neam sănătos trebuie să fie altfel. Vedem bărbaţi de 50 de ani care fug cu fetiţe. Avem valori extrem de proaste. Vedem femei cu lucruri materiale scumpe fără să muncească pentru că sunt plătite de bărbaţi slabi. Nu este o tragedie, viaţa merge înainte. Oamenii care nu fac cinste, trebuie să plece.

Copilul suferă, copilul nu mai creşte într-un mediu sănătos. De ce stai să te bată, ai plecat şi mergi mai departe. Femeile se plâng că le e frică să nu fie omorâte de bărbaţi, pe stradă. Eu voi schimba tot. De ce să-mi fie ruşine? Că a venit soţul şi m-a bătut în faţa casei. Dacă ripostăm, era jale. Am vrut să arăt că la nivelul meu, Anamaria Prodan, am trăit lucrurile astea. Ăsta este adevărul. De ce am tolerat? Ca orice femei, că m-am gândit să ne fie bine, să încercăm, să lăsăm capul în pământ. Încearcă până la declick. Dacă femeile nu se mai urăsc şi se unesc între ele, e bine. Lor le e frică şi asta e refularea. Nimeni nu are dreptul să te lovească pe pământul ăsta. Dacă Dumnezeu nu te loveşte, nu are dreptul nimeni să te lovească”, a conchis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că doar femeile pot salva România. Intrând în politică, aceasta încearcă să aducă schimbări care pot lua o întorsătură benefică tuturor.

Comentarii
  • Mai terminati-o odata cu… PRODAN.
    Creatura NU se numeste asa si nu s-a numit niciodata asa!!!
    S-a nascut TANASE, s-a maritat DUMITRESCU si apoi REGHECAMPH.
    N-a fost niciodata in viata asta PRODAN!!!
    Ne-ati capiat cu numele asta de furat!

  • Sictir, fiică de ”lălăitoare”, doar din politică mai lipsei, în rest, erai în toate!! O panaramă de femeie, care nu știe ce să mai facă, pentru a fi în față precum păduchele!! Mă mir că nu ți-ai pus și tinichelele pe tine, ca să dai impresia de ”Cleopatra Egiptului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024