Prima pagină » Cultural » Vicențiu Mocanu, declarație de dragoste pentru soția sa, Cristina Spătar. ,,O iubesc infinit, merită totul…”

Vicențiu Mocanu, declarație de dragoste pentru soția sa, Cristina Spătar. ,,O iubesc infinit, merită totul…”

04 aug. 2023, 10:35, 1 ,
în Cultural

Vicențiu Mocanu a făcut recent o declarație de dragoste pentru soția sa, Cristina Spătar. Celebrul om de afaceri nu se uită la bani și o răsfață pe partenera sa de viață cu cadouri scumpe și vacanțe în locuri exclusiviste. Iată ce spune Vicențiu Mocanu despre femeia care i-a cucerit definitiv inima.

Vicențiu Mocanu, declarație de dragoste pentru soția sa, Cristina Spătar

Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar s-au căsătorit de curând și au avut o nuntă de poveste. Celebra artistă radiază de fericire alături de soțul ei. Ambii parteneri au trecut prin căsnicii eșuate și au copii din relațiile anterioare.

Vicențiu Mocanu se declară un bărbat împlinit alături de partenera sa, pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Recent, afaceristul a postat un mesaj emoționant pentru soție, frumoasa artistă Cristina Spătar.

„Este clar faptul că o iubesc infinit și că lucrurile vor decurge și de acum încolo tot în același fel și în același ritm! O să fim neobosiți, iar ea, susținută, poate să ducă aceste business-uri sus de tot! Soția mea merită totul! Nu a făcut rău nimănui și are un suflet curat și mare cât o lume întreagă.

Merită tot Universul! Cu cât Cristina este mai sus, cu atât sunt eu mai bine! Chiar o iubesc și va fi acolo sus unde nu a visat niciodată. Și ea, și copiii! Pentru mine totul este la infinit și pentru totdeauna. Am încredere infinită că, pe lângă muzică, ea va reuși și în afaceri și va ajunge foarte sus.”, a spus soțul Cristinei Spătar.

Cum a reacționat îndrăgita artistă

Vicențiu Mocanu nu ezită să își declare public iubirea pentru soția sa, Cristina Spătar. Artista a fost surprinsă în urmă cu câteva zile cu o declarație de dragoste emoționantă. Reacția cântăreței nu a întârziat să apară. Regina muzicii R&B are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită pe toate planurile.

Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! A avut foarte multă răbdare, foarte mult tact. La început nici nu l-am luat în serios. I-a luat ceva timp ca să mă convingă, un an jumătate doi am fost în tatonări. M-a curtat mult timp, m-a răsfățat foarte mult, mi-a demonstrat foarte multe.

Îmi este alături în tot ceea ce fac Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum. De ziua mea, soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție. ”, a declarat Cristina Spătar.

Vicențiu Mocanu își răsfață soția ori de câte ori are ocazia și se bucură din plin de viața de familie. Afaceristul și Cristina Spătar formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Artista este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii experiențe din viața privată. Cristina Spătar se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Comentarii
  • Iti trece si tie acusi….travestita te-a luat pentru bani , la ce fata de momarlan ai. Inca putina rabdare si te trezesti, incepe circul prin ziare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *