Prima pagină » Cancan » Vica Blonchina are un corp ce nu îi trădează vârsta. Ce bărbați preferă blondina?

Vica Blonchina are un corp ce nu îi trădează vârsta. Ce bărbați preferă blondina?

23 mai 2022, 11:40,
în Cancan

Chiar dacă a înaintat în vârstă, Vica Blochina reușește în continuare să aibă un corp de invidiat. Aceasta merge deseori la medicul estetician pentru a-și menține tenul hidratat și tânăr. Făcând ravagii în mediul online, vedeta a menționat și diferența de vârsta pe care ar acceptat-o când vine vorba de relații.

După ce a fost amantă timp de 16 ani, blondina nu se gândește în momentul de față la mariaj. În prezent, pe primul loc este copilul său.

Vica Blonchina are un corp ce nu îi trădează vârsta

Cu toate că are vârsta de 46 ani, Vica Blochina are un corp de invidiat. Aceasta se afișează deseori pe paginile de socializare în costum de baie și ipostaze provocatoare. Mai mult de atât, vedeta s-a fotografiat aproape goală pe Instagram, unde a primit numeroase aprecieri. Printre vedetele ce au fost surprinse nud, se numără și Anda Adam.

Pentru a se menține tânără, aceasta apelează odată la câteva luni, la medicul estetician. Vedeta își revitalizează tenul cu un tratament ce durează în jur de 20 minute. Blondina a declarat că în urma acestuia, pielea îi este vizibil mai hidratată și mai tânără. Mai mult de atât, Vica Blochina a menționat că tratamentul nu doare și nu este invaziv. Pe lângă vizita de la medicul estetician, aceasta a precizat că folosește creme de cea mai bună calitate și aplică măști hidratante. 

Vedeta este foarte atentă la felul cum arată, de aceea acordă o mare atenție îngrijirii. În ceea ce privește silueta de invidiat, blondina a menționat că a trecut prin numeroase diete ce nu au dat rezultat. În cele din urmă a găsit un medic din Statele Unite ale Americii ce i-a făcut câteva analize. În urma acestora, vedeta a aflat faptul că corpul său este rezistent la insulină. Pe baza rezultatelor, medicul i-a făcut un regim special și a slăbit 5 kilograme într-o lună. Blondina a precizat că pe lângă faptul că este atentă la ceea ce mănâncă, fosta iubită a lui Pițurcă face și mult sport.

„Fac foarte mult sport, dacă aş putea aş face asta zilnic. Alerg zilnic pe 1000 de scări, sar coarda, fac abdomene.”, a declarat Vica Blochina.

Ce bărbați preferă blondina?

Cu toate că la momentul de față fosta balerină este singură, aceasta are numeroși pretendenți. Într-o postare, Vica Blochina a precizat care este diferența de vârstă pe care vedeta ar accepta-o. Chiar dacă a precizat că nu ar refuza un bărbat mai tânăr decât ea, fosta iubită a lui Pițurcă a precizat că are o anumită limită.

„Foarte mișto întrebarea…. Depinde cât de tânăr. Cu 3-4 ani mai tânăr, ok, cu 10, 20 ….”, a răspuns Vica Blochina pe pagina de Instagram.

Vedeta a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani. După ce a încheiat relația cu acesta, blondina a dorit să se axeze doar pe creșterea băiețelului ei. Copilul său a devenit o prioritate în viața sa. Întrebată dacă se gândește la căsătorie, aceasta a menționat că momentan nu.

„Mai copilăresc încă 10-20 de ani și după mă gândesc dacă vreau să mă așez la casa mea, cu soțul meu”, a precizat vedeta.

Cu toate că are vârsta de 46 ani, Vica Blochina nu se gândește la un posibil mariaj. Vedeta continua să aibă un corp de invidiat, făcând ravagii pe rețelele de socializare. O vedetă ce se menține mereu în formă este și Loredana Chivu ce a pozat nud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *