Prima pagină » Cancan » Vica Blochina, o prezență sexy în mediul online. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

Vica Blochina, o prezență sexy în mediul online. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

29 mart. 2022, 08:34,
în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Vica Blochina, este o prezență sexy în mediul online. Blondina nu ezită să își etaleze formele perfecte în ținute provocatoare, spre încântarea admiratorilor ei. La vârsta de 46 de ani, Vica Blochina arată spectaculos și pune pe jar inimile bărbaților. Nu de puține ori aceasta a fost criticată pentru trecutul amoros controversat și scandalurile în care a fost implicată.

Cu toate acestea, fosta iubită a lui Victor Pițurcă își asumă aparițiile controversate și se bucură din plin de viață. Vica Blochina face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Vica Blochina, o prezență sexy și extrem de provocatoare în mediul online

Celebra Vica Blochina își surprinde mereu fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze incendiare. Blondina a pozat de mai multe ori nud, spre încântarea publicului masculin.

Vedeta este extrem de activă în mediul online unde postează fotografii din vacanțe exotice, aceasta afișându-se în ținute provocatoare.

Cu o siluetă de invidiat, Vica Blochina nu ezită să își etaleze formele perfecte. Recent, aceasta a pus pe jar inimile bărbaților cu câteva poze sexy pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întâziat să apară. Blondina a fost apreciată pentru forma fizică fără cusur, însă unii au criticat-o pentru ipostazele îndrăznețe.

Printre vedetele care au surprins nud se află și Raluca Dumitru. Aceasta a fost protagonista unor pictoriale incendiare, la fel ca Mădălina Pamfile, care a pozat în celebra revistă Playboy. Și frumoasa artistă Delia Matache se afișează în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, la fel ca îndrăgita prezentatoare Corina Caragea, care face furori pe Facebook.

La vârsta de 46 de ani, Vica Blochina arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Vedeta își surprinde admiratorii cu fotografii provocatoare și își asumă trecutul controversat.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă

Vica Blochina se mândrește cu silueta fără cusur și își ascunde vârsta. Nu de puține ori fosta iubită a lui Victor Pițurcă a fost întrebată cum reușește să se mențină în formă și să aibă aceeași greutate.

Controversata blondină a dezvăluit care este secretul frumuseții sale de atâta timp.

,,Am trecut prin foarte multe diete, din acelea în timpul cărora trebuia să mănânci multe mese pe zi, și nu aveam niciun fel de rezultat, mai mult decât atât, mă îngrășam. Și atunci am făcut analize. Am găsit un doctor în State care mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…) Am slăbit, dar eu fac și mult sport, am slăbit 5 kilograme într-o lună.”, a precizat vedeta.

În ceea ce privește tenul impecabil, Vica Blochina a dezvăluit că nu se abate de la câteva reguli, dar a recunoscut că apelează periodic și la câteva intervenții.

,,De câte ori este nevoie recurg la tratamente neinvazive sau minim-invazive, care nu schimbă trăsăturile feței. Folosesc creme de cea mai bună calitate, îmi aplic mereu măști hidratante, dar cel mai eficient pentru mine este un tratament fulger pe care mi-l face medicul meu estetician. (…) Nu este invaziv, nu doare, dar îmi lasă pielea foarte hidratată și vizibil mai tânără. Plus că efectele durează câteva luni.”, a mărturisit blondina.

La vârsta de 46 de ani, Vica Blochina este o prezență sexy în spațiul public și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *