Prima pagină » Cancan » Vica Blochina, noi operații estetice. Una din intervenții a venit ca o urgență

Vica Blochina, noi operații estetice. Una din intervenții a venit ca o urgență

07 mart. 2024, 10:59,
în Cancan

Vica Blochina a suferit, recent, nu una, ci două operații estetice! Prima poate fi considerată un capriciu (deși, după operația de micșorare a stomacului, era necesară), însă cea de-a doua a fost oblogatorie din motive medicale urgente, a relatat ea.

Este clar că totul s-a desfășurat în mod favorabil, iar acum vedeta, apropiindu-se de vârsta de 50 de ani, este extrem de mulțumită de rezultat, ceea ce este demonstrat și de fotografiile și înregistrările postate pe platformele de socializare.

Vica Blochina, noi operații estetice

Blondina a explicat, pentru FANATIK, motivul pentru care a fost internată în spital pentru operația la sâni. Conform ei, a fost vorba despre o contractură la sâni. Vica se află în afara oricărui pericol după intervenție.

Deși nu a avut complicații imediat după operație, a fost obligată să rămână o zi în spital, fiind monitorizată de către medic pentru orice eventualitate.

Imediat după ce a părăsit clinica, iată ce declara fosta parteneră de viață a lui Victor Pițurcă:

”Operația a avut un scop clar medical. Am avut o contractură la sâni.

Și dacă am slăbit 12 kilograme, făcând intervenția la nivelul abdomenului, am mers cu mare încredere la el. Operația a durat șase ore, însă mă simt foarte, foarte, foarte bine!”, a declarat Vica Blochina pentru sursa citată.

Vedeta de 48 de ani a povestit că a ajuns pe mâinile specialistului acuzând dureri puternice la sânul stâng. S-a ajuns la chirurgie după realizarea unei ecografii.

„Nu știu cauza. Mă durea sânul stâng, am făcut ecografie și acolo s-a văzut contractura. Am schimbat implanturile și am ajustat abdomenul”, a completat Vica Blochina.

Cine a fost alături de ea în tot acest timp

Pe durata acestor perioade, Vicăi i-a fost alături prietena sa bună Bianca Drăgușanu, care are experiență în operațiile estetice. Bianca Drăgușanu a început și ea anul cu o serie de schimbări și pare că nu încetează să-și surprindă fanii, continuând în același ritm. Ea a renunțat de ceva timp la cagulă și se arată tot mai mulțumită de aspectul feței sale după operația de lifting facial, care a durat șapte ore. Vicăi Blochina nu îi este permis să conducă, să ridice greutăți sau să facă sport în prezent.

Practic, în viitorul apropiat, lituanianca trebuie să se abțină de la orice efort posibil.

Vica Blochina a apelat recent la noi operații estetice, care nu îi sunt străine, chiar dacă una dintre ele a fost necesară din motive medicale urgente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *