Vica Blochina, ipostaze nud pe rețelele de socializare. Ce secrete ascunde fosta iubită a lui Victor Pițurcă

17 dec. 2021, 13:55
BZI.ro, în Cancan

Vica Blochina a apărut în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Focoasa blondină arată spectaculos, iar fotografiile din mediul online pun pe jar inimile bărbaților. Vedeta este curtată de mai mulți afaceristi din showbiz-ul autohton și se bucură de celebritate. Iată ce secrete ascunde fosta iubită a lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina a apărut în ipostaze nud

Este una dintre cele mai râvnite femei din România, iar fotografiile nud au propulsat-o în topul preferințelor mai multor bărbați celebri. În ultima perioadă, Vica Blochina s-a lăsat fotografiată goală, iar ipostazele incendiare au atras imediat atenția internauților. 

Fosta iubită a celebrului Victor Pițurcă a renunțat de mai multe ori la haine, spre încântarea admiratorilor. La vârsta de 46 de ani, vedeta este mândră de formele ei perfecte și își asumă fiecare apariție provocatoare. 

Mai mult, frumoasa Vica Blochina este dezinhibată și nu ezită să vorbească despre viața amoroasă ori de câte ori are ocazia. Extrem de sinceră, aceasta a mărturisit care au fost bărbații celebri din viața ei, dar și de ce nu s-a căsătorit până acum.

Blondina a ajuns în atenția publicului în urma relației cu Victor Pițurcă. După ce au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, cei doi au provocat un adevărat scandal în momentul în care s-au despărțit. Victor Pițurcă nu a dorit să recunoască paternitatea copilului din relația cu Vica Blochina, iar replicile dure dintre cele două vedete au stârnit controverse în lumea mondenă.

În pofida trecutului amoros plin de scandaluri, Vica Blochina face furori la fiecare apariție tv și nu regretă experiențele prin care a trecut. 

În prezent, vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar fotografiile în ipostaze provocatoare au un număr impresionant de urmăritori.

Ce spune focoasa blondină despre relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a ajuns în atenția publicului după ce a avut o relație cu celebrul Victor Pițurcă. Povestea de dragoste dintre aceștia a fost plină de certuri și împăcări, iar despărțirea a fost una scandaloasă. Mai mult, blondina s-a luptat pentru a demonstra că Victor Pițurcă este tatăl copilului ei.

În cadrul unui interviu, Vica Blochina a oferit detalii surprinzătoare despre fostul ei iubit, recunoscând că a fost amanta lui timp de 16 ani.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine.”, a declarat aceasta.

Mai mult, Vica Blochina a mărturisit care au fost momentele cele mai dificile cu care s-a confruntat și cum a reușit să gestioneze scandalul în care a fost implicată după despărțirea de Victor Pițurcă. Din spusele vedetei, aceasta s-a simțit umilită la vremea respectivă deoarece fostul iubit nu a dorit să recunoască paternitatea copilului pe care îl au împreună.

„Nu a recunoscut copilul la momentul potrivit. Eu consider că a vrut să mă umilească. Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit să facă testul de paternitate. Noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic și nu știa ce se întâmplă între noi doi. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul.  (…)

A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul.”, a mărturisit blondina.

Recent, Vica Blochina a fost implicată într-un scandal de amploare cu Oana Roman, cele două adresându-și cuvinte grele și replici dure. 

Vica Blochina s-a lăsat fotografiată în ipostaze nud, iar aparițiile provocatoare de pe rețelele de socializare au fost extrem de apreciate. La vârsta de 46 de ani, fosta iubită a lui Victor Pițurcă arată spectaculos și face furori la evenimentele mondene. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *