Prima pagină » Radio » Actualitate » Vica Blochina, dezvăluire emoționantă despre fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan nu mai vorbește cu mama sa

Vica Blochina, dezvăluire emoționantă despre fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan nu mai vorbește cu mama sa

10 ian. 2023, 11:51,
în Radio

Aflată în Republica Dominicană, Vica Blochina a făcut o dezvăluire emoționantă despre Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Astfel, fosta balerină a mărturisit că băiatul este foarte supărat pe ea și nu-i mai vorbește de ceva timp. Mai precis, Vica Blochina a povestit cu ochii în lacrimi că totul are legătură cu participarea ei la Survivor România.

Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute femei ale showbiz-ului românesc, datorită afacerilor pe care le are, dar și din cauza scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul timpului. Unul dintre acestea are legătură cu relația pe care a avut-o în trecut cu Victor Pițurcă, cei cei doi având împreună un băiat. În prezent, vedeta participă la cunoscuta emisiune de supraviețuire Survivor, unde telespectatorii o pot urmări în noul ei parcurs personal.

Vica Blochina, dezvăluire emoționantă despre fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Prima ediție Survivor România 2023 a scos la iveală noi detalii despre viața Vicăi Blochina. „Faimoșii” și „Războinicii” s-au luptat pentru imunitate, luptă care s-a lăsat cu un eșec din partea „Faimoșilor”. Cu toate acestea, fosta balerină a adus unul dintre puținele puncte ale echipei, însă această victorie personală i-a adus lacrimi în ochi.

Și-a dorit mai mult ca orice să participe la Survivor România, însă costul plătit pentru a ajunge în Republica Dominicană a fost unul mare. În prima probă a competiției, vedeta a dat tot ceea ce a avut mai bun și a adus un punct echipei „Faimoșilor”. În cadrul testimonialelor, vizibil copleșită de emoții și cu gândul acasă, Vica a dezvăluit că fiul ei nu mai vorbește cu ea, iar motivul pare să fie chiar participarea la Survivor România.

„Fiul meu nici nu mai vorbește cu mine. Mi-a spus că dacă vin aici nu o să mai vorbim. În timpul probei, când am văzut că mai am de dărâmat un triunghi, m-am gândit că trebuie să aduc acest punct pentru fiul meu. Și am făcut-o. O să fie tare mândru de mine. O să-i demonstrez că mama lui este cea mai bună”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina, despre provocarea Survivor România

Vica Blochina a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2023, însă nu oricum. Fosta balerină susține că este plătită regește, componenta financiară fiind principalul motiv pentru care a plecat în Republica Dominicană. Totodată, ea consideră această competiție drept o vacanță de vis în care va face și detoxifiere.

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri.

Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu”, a spus Vica Blochina în emisiunea La Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *