Prima pagină » Cancan » Vica Blochina, despre Gigi Becali. Ce facet latifundiarul pe vremea când ea era dansatoare la Melody

Vica Blochina, despre Gigi Becali. Ce facet latifundiarul pe vremea când ea era dansatoare la Melody

15 feb. 2022, 11:17,
în Cancan

Vica Blochina a făcut de curând o serie de dezvăluiri despre perioada în care era dansatoare la Melody și a vorbit și despre Gigi Becali. Mai multe persoane influente erau prezente seară de seară pentru a-i admira show-ul.

Patronul de clubului de fotbal FCSB era un obișnuit al locului.

Ce a spus Vica Blochina despre Gigi Becali

Cu mai mulți ani în urmă, Vica Blochina era una din cele mai dorite femei din România. Aceasta a avut mai multe relații cu persoane cu o situație materială bună, iar povestea de dragoste pe care a avut-o cu Victor Piturca a ținut prima pagină a ziarelor pentru mai mult timp.

De altfel, nume importante precum Ion Iliescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tărcineau și Gigi Becali obișnuiau să vină în local și să o vadă la treabă.

Pe atunci Gigi Becali nu avea influența de care se bucură în ziua de astăzi, fiind doar un tânăr afacerist. Cu toate acestea, tânărul machedon era nelipsit de la show-urile focoasei blondine.

“Am crezut că eu cu limuzină o să merg doar la nunta mea, adică niciodată! Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. Era la fel ca la Moulin Rouge. Deci Iliescu venea acolo, prim-ministrul Năstase venea acolo, toate Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică a fost lume… Tăriceanu. Gigi Becali, când venea el, nu avea masă în față. Pe vremea aia avea în spate”, a povestit Vica Blochina, în cadrul unui interviu pentru podcastul “Fiță cu Adiță”.

Vica Blochina a avut o relație cu doi miniștri

Întrebată dacă ar fi deschisă să înceapă o relație cu un bărbat fără posibități financiare, Vica Blochina a răspuns scurt: “Nu, nu pot!”.

“Dar niciodată nu am cerut nimănui nimic. Dacă un bărbat, până în 30 de ani, nu a realizat nimic în viață lui, nu o să realizeze niciodată”, a completat lituanianca.
În cadrul respectivului podcast, Vica Blochina a dezvăluit că a avut legături amoroase cu doi miniștri, fără să le dezvăluie numele.

În final, Vica Blochina a povestit o întâmplare amuzantă, care o are în prim plan pe mama ei. “Caterincă a fost că a venit maică-mea din Lituania cu trenul, cu genți de rafie, și ne-am dus cu Rolls Royce-ul să o luăm de la Gara de Nord. Cică: ‘Ooh, ce mașînă, ce lemn bun pe ea!’”, și-a amintit fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina, declarații controversate despre bărbatul ideal

Vica Blochina apreciază foarte mult oamenii care au bani, pentru că, spune ea, acesta este un semn clar că acele persoane știu să se descurce în viață.

De asemenea, cum nu concepe să aibă iubiți săraci, nici prietenii ei nu pot avea o situație materială precară.

„Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, cred că dintre toți prietenii din jurul meu eu sunt cea mai săracă. Eu nu pierd timpul cu oricine(…) Niciodată, nu pot, eu niciodată n-am cerut nimănui nimic”, a spus Vica Blochina fosta prietenă a Oanei Roman.

Se pare că Vica Blochina nu se lasă deloc impresionată de pătrățele la un bărbat. Ceea ce contează pentru ea este ca bărbatul să fie realizat până la 30 de ani, pentru că, spune ea, după această vârstă este aproape imposibil să se mai aleagă ceva de viața acelui bărbat.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *