Prima pagină » Cancan » Vica Blochina continuă să arunce cu noroi în Oana Roman. Totul a început de la faptul că fiica lui Petre Roman își editează prea mult pozele

Vica Blochina continuă să arunce cu noroi în Oana Roman. Totul a început de la faptul că fiica lui Petre Roman își editează prea mult pozele

28 nov. 2023, 12:49,
BZI.ro, în Cancan

Vica Blochina și Oana Roman au avut odată o relație de prietenie foarte strânsă, mergând chiar în vacanțe și luând mese la restaurant împreună.

Cu toate acestea, se pare că acum fiica lui Petre Roman a atras atenția blondinei, dar într-un mod nu foarte plăcut.

Vica Blochina continuă să arunce cu noroi în Oana Roman

După ce Oana Roman a promovat pe platformele de socializare un ceai destinat pierderii în greutate, și se presupune că a utilizat un program pentru a edita fotografiile din mediul online, Vica Blochina i-a reproșat că a căutat să înșele oamenii.

„Doamne, ce escrocherie … Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări … E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest produs… Cei care faceți asemenea trucaje … Asta se numește escrocherie, duceți populația în eroare… păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Oana Roman a dat un răspuns frumos blondinei, dar cea mai faimoasă amantă din România nu s-a oprit și a continuat să o atace, acuzând-o de minciună și de inducerea în eroare a oamenilor pentru suma de 500 de euro. Ea a afirmat că Oana nu bea în general ceai și că nici măcar nu-i place.

Vica Blochina nu s-a oprit aici

Chiar dacă ar fi trebuit să rezolve neînțelegerile în privat, deoarece obișnuiau să petreacă timp împreună și să mănânce la aceeași masă, Vica nu a respectat faptul că relația lor s-a răcit, ba mai mult a făcut ca Oana Roman să fie ridiculizată pe internet.

„Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”, s-a apărat fiica lui Petre Roman.

„S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică … Ăsta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”, a continuat Vica Blochina, într-un alt mesaj pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman nu a fost singura victimă a Vicăi Blochina, Anamaria Prodan fiid și ea criticată la rândul ei de blondină cu privire la imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *