Prima pagină » Cancan » Vica Blochina are diplomă în Psihologia Cifrelor. „Am învățat foarte repede”

Vica Blochina are diplomă în Psihologia Cifrelor. „Am învățat foarte repede”

25 oct. 2024, 10:38, 1 ,
Radu Vasiluță în Cancan

Fosta balerină Vica Blochina s-a reorientat în carieră și are în sfârșit diplomă în de psiholog certificat în Psihologia Cifrelor. Viața blondinei s-a schimbat radical după ce a descoperit numerologia, care a ajutat-o să se regăsească pe deplin. Vica Blochina mai susține că atunci când cunoști cifrele, afli detalii importante despre caracterul unei persoane.

La aproape 50 de ani, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a precizat că mereu și-a dorit să studieze ceva care aduce rezultate practice și care vine cu sfaturi pragmatice, spre deosebire de alte domenii. Astfel, Vica Blochina s-a reorientat în carieră și a obținut în sfârșit diploma mult-visată, potrivit LPF.

Vica Blochina are diplomă în Psihologia Cifrelor

Blondina, care în ultima vreme s-a apucat de studiul numerologiei, a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit psiholog certificat în Psihologia Cifrelor. Chiar dacă știe că mulți iau în derâdere acest domeniu, Vica Blochina îi atenționează pe toți care fac asta, întrucât numerologia este o reală știință, spune ea.

„Sunt Psiholog Certificat în Psihologia Cifrelor”, a anunțat Vica Blochina pe Instagram.

Vica spune că mereu și-a dorit să studieze ceva care aduce rezultate practice și care vine cu sfaturi pragmatice, spre deosebire de alte domenii.

„Mereu m-a pasionat asta, îmi doresc să fac ceva care duce la un rezultat. Numerologia te învață să-ți dai seama ce-ți dorești, de ce energie ești ghidat și îți dă și cheia, astfel încât să faci lucrurile.

Numerologia este cea mai veche știință care există pe planeta asta, ca să nu facem glume pe tema asta. Este o știință descoperită de Pitagora, căruia îi învățăm și acum teoria. Toți președinții au numerologii lor”, a explicat fosta balerină.

Viața ei s-a schimbat radical după ce a descoperit domeniul numerologiei, care a ajutat-o să se regăsească pe deplin, spune ea. A studiat și singură, și cu profesori din Rusia, și iată că acum are și diploma care să-i ateste cunoștințele. De altfel, aceasta și-a oferit și până acum ajutorul doritorilor de a afla mai multe despre ei înșiși. Iar în prezent poate face asta având și o diplomă, de care este foarte mândră.

Cum a ajutat-o numerologia

Într-un interviu Click!, vedeta anunța acum ceva timp că se pregătește la nivel academic pentru a se implica și mai mult în domeniul numerologiei. Totodată, fosta balerină a precizat cât de mult ne poate ajuta numerologia în viața de zi cu zi.

„Această cunoaștere este recomandată să o înveți pentru tine, pentru că datorită cifrelor pot să știi ce oameni trebuie să angajezi în jurul tău, ce trebuie să faci în fiecare lună, an etc., inclusiv poți să știi înclinația către ce boală ai!

Poți să știi cum să te porți cu prietenii, cu copilul etc., pentru că, cunoscând cifrele, cunoști foarte bine caracterul omului. Dar eu am dar, am un har! Fondatorul este Pitagora, formula după care noi învățăm și acum în vremurile noastre.

A spus în felul următor. Universul e cifre și în data de naștere a fiecărui om există codul vieții, cheia vieții, care ascunde tot parcursul vieții unui om, de când se naște până pleacă. Și ce acțiuni trebuie să facă, găsim la fiecare, în data de naștere a unui om”, a povestit Vica Blochina.

Numerologia i-a folosit inclusiv în relația cu fiul ei, care acum locuiește cu Victor Pițurcă și familia lui.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`