Prima pagină » Cancan » Vica Blochina, amintiri din vremea când dansa aproape goală. Care era locul preferat de Ion Iliescu

Vica Blochina, amintiri din vremea când dansa aproape goală. Care era locul preferat de Ion Iliescu

04 feb. 2022, 12:17,
în Cancan

Vica Blochina, fosta dansatoare care făcea senzație aproape goală în cluburile selecte, a rememorat recent anumite momente din tinerețe. Ea spune că era adorată de mulți milionari, era curtată și primea multe cadouri. De asemenea, Vica Blochina mai precizează că la clubul Melody, unde a performat în tinerețe, printre clienții fideli erau Ion Iliescu, Adrian Năstase ori Gigi Becali.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă, căruia i-a dăruit și un copil, Edan, este una dintre cele mai râvnite femei din România. Aceasta a făcut carieră în tinerețe ca dansatoare exotică, având foarte mulți admiratori cu dare de mână. Astfel, blondina a nu a ezitat să renunțe la haine în scopuri profesionale, ceea ce i-a adus nenumărate beneficii.

Vica Blochina goală, o carte de vizită de succes

La vârsta pe care o are în prezent, Vica Blochina se mândrește cu formele ei perfecte și nu se jenează să pozeze provocator. În tinerețe, însă, ea a făcut carieră ca dansatoare, expunându-se goală pe scenele unor cluburi selecte. Cu mulți ani în urmă, Vica era adorată de foarte mulți milionari din România și de peste hotare. Aceștia erau atrași ca de un magnet la clubul Melody, unde performa blondina. Și totuși, în peisaj mai apăreau aici și nume mari de pe sena politică din România. Din spusele Vicăi, clubul Melody era locul preferat de Ion Iliescu, Adrian Năstase ori Gigi Becali.

Vica Blochina a devenit foarte cunoscută în showbiz drept amanta lui Victor Pițurcă. Ea l-a cunoscut pe clebrul selecționer atunci când lucra ca dansatoare la clubul Melody. Prin intermediul lui Pițurcă, Vica Blochina și-a creat un nume important în showbiz fiind apreciată pentru sinceritate și asumare. În plus, după ce a renunțat la cariera de dansatoare, Vica Blochina a știut cum să mențină sus ștacheta, cu ajutorul unor imagini provocatoare. Astfel, frecvent, Vica nu ezită să pozeze aproape goală, imaginile dând frâu liber imaginației fanilor săi.

Ce cadouri primea Vica Blochina când era dansatoare

Apetisanta blondină își aduce aminte cu plăcere de perioada în care era dansatoareși primea cadouri scumpe de la admiratori. Clubul Melody la care a performat Vica devenise la acea vreme un fel de Moulin Rouge din Paris. Clientela era formată din nume grele ale scenei politice, printre care și fostul președinte Iliescu ori fostul premier Năstase, dar și nenumnărați milionari.

Vica Blochina goală

Fosta amantă a lui Pițurcă era răsfățată de milionari cu cadouri scumpe

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă… Tăriceanu mai venea și Gigi Becali”, a dezvăluit Vica Blochina.

Blondina își mai aduce aminte că primea cadouri scumpe pe atunci. Ea a mărturisit că un milionar grec făcuse o adevărată pasiune pentru ea, așa că i-a dăruit un Rolls-Royce. Însă blondina a refuzat acea mașină veche și i-a cerut un Alfa Romeo roșu. Astfel, Vica Blochina și-a ncreat o impresionantă carte de vizită dansând goală în cluburile selecte.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`