Prima pagină » Cancan » Vica Blochina a suferit enorm după ce i-a plecat fiul de acasă: „Am eșuat ca mamă”

Vica Blochina a suferit enorm după ce i-a plecat fiul de acasă: „Am eșuat ca mamă”

18 apr. 2024, 10:43,
în Cancan

Fosta balerină Vica Blochina a recunoscut că a suferit enorm după ce i-a plecat fiul de acasă, Edan, pentru a locui cu tatăl său. Pentru ea a urmat o perioadă dificilă, în care a luat mult în greutate și a intrat în depresie. Totuși, Vica Blochina și-a găsit salvarea, în cele din urmă, în credință, reușind astfel să-și regăsească echilibrul.

Vica Blochina a trecut peste momentul în care a fost cea mai cunoscută amantă din România. De multă vreme este mamă, întâi de toate. Iar momentul când fiul ei adolescent a decis să locuiască cu tatăl său, după ce ani mulți a fost crescut, cu mari sacrificii, doar de mamă, a fost pentru ea cel mai negru coșmar, potrivit LPF.

Vica Blochina a suferit enorm după ce i-a plecat fiul de acasă

Fosta balerină de origine lituaniană a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare când Edan a hotărât, în urmă cu doi ani, să meargă să locuiască cu tatăl său, Victor Pițurcă, și soția acestuia. La acea vreme, pur și simplu nu a mai știut ce să facă cu viața ei. Simțea nevoia să-și facă rău. Simțea că a eșuat ca mamă, adică în punctul cel mai important al existenței sale. Mai mult, a intrat în depresie și simțea că nu mai are pentru ce să trăiască.

„Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu.

Am plecat o lună în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de un an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc”, a povestit Vica Blochina.

Credința a fost colacul ei de salvare

A fost ca o capcană din care nu putea să scape, recunoaște Vica. Nu mai vedea sensul în nimic. De relații nici nu mai putea fi vorba. Singurul lucru care a ajutat-o, în cele din urmă, în acea perioadă a fost credința, Dumnezeu.

„Toate gândurile negative m-au copleșit. Am eșuat ca mamă, nu mai suportam pe nimeni lângă mine să am o relație, nu pot să fac nimic cu viața mea, sunt plină de datorii. Tot ce am construit, eu am pierdut. (…)

Îmi e greu să vorbesc, că îmi vine să plâng. La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta. Cred că a fost o perioadă karmică în viața mea”, a mai declarat Vica Blochina.

Amintim că fosta dansatoare a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, timp în care a rămas însărcinată. El nu a vrut ca ea să păstreze copilul. De altfel, l-a recunoscut și foarte târziu și doar în urma unui proces de paternitate. Acum, fostul selecționer și soția lui sunt cei care-l cresc pe Edan, care are 16 ani.

Între timp, Vica Blochina a înțeles că fiul ei este într-un moment al vieții în care are nevoie de tatăl său și că această situație e în beneficiul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`