Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vica Blochina a împlinit 47 de ani. Vedeta s-a sărutat cu Irisha, la petrecerea de ziua ei

Vica Blochina a împlinit 47 de ani. Vedeta s-a sărutat cu Irisha, la petrecerea de ziua ei

09 aug. 2022, 19:43,
în Cancan ultimă oră

Luni, 8 august, Vica Blochina a fost sărbătorita zulei. Vedeta a împlinit 47 de ani și a sărbătorit pe cinste, iar mai multe imagini de la petrecere au apărut pe rețelele de socializare.

Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere ziua de naștere alături de cei dragi. Încă de la primele ore ale dimineții, aceasta a primit zeci de mesaje, dar și cadouri care de care mai spectaculoase. Spre seară, și-a invitat oamenii apropiați la petrecerea de ziua ei, care a avut loc la o piscină din Capitală.

Vica Blochina s-a sărutat cu Irisha, la petrecerea de ziua ei

De la ziua de naștere au apărut mai multe fotografii pe rețelele de soacializare. Vica alături de invitații săi, fotografii cu tortul, dar și momentul în care se sătură cu Irisha, prietena și colega de la Splash! Vedete la apă. Petrecerea a ținut câteva ore bune, iar în tot acest timp blondina a fost în centrul atenției!

Invitații vedetei au fost de renume, Brigitte și Florin Pastramă, Maria Constantin și partenerul ei, Anca Ciota, dar și Irisha. Cântăreața de muzică de petrecere și iubitul ei, Robert Stoica, au decis să îi facă un cadou inedit vedetei. Aceștia i-au luat o sticlă de șampanie inscripționată cu numele blondinei. De asemenea, Vica a primit zeci de cadouri și mesaje din partea prietenilor și fanilor.

„La mulți ani, Vica Blochina. 8 august 2022″, a este mesajul inscripționat pe sticla de șampanie primită de vedetă.

Totodată, mai multe imagini de la petrecere au apărut pe rețelele de socializare, însă fanii nu au putut să treacă cu vederea momentul în care sărbătorita se sărută cu Irisha, având în vedere faptul că sunt două femei extrem de frumoase. De asemenea, și ținuta acesteia a ieșit în evidență. Vica a optat pentru un costum de baie întreg, în aceeași nuanță, un colier superb și o pereche de sandale cu toc.

Vica Blochina participă la Splash! Vedete la apă

Vica Blochina face parte din primii concurenți de la Splash! Vedete la apă. În timp ce încerca să impresioneze jurații, vedeta a avut parte de o accidentare gravă, postând pe rețelele de socializare imagini cu rănile suferite.

„Deci cam așa arată pieptul meu după competiția olimpică de la Splash. Un proiect extrem de complex. La început am crezut că Splash este doar despre glam, distracție și că o să fie floare la ureche! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului.’, a scris Vica Blochina pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *