Prima pagină » Local » Viața acestei tinere farmaciste depinde doar de 90 de mii de euro! Ramona Alexandra Gafiuc are nevoie de sprijin financiar pentru transplantul de celule stem

Viața acestei tinere farmaciste depinde doar de 90 de mii de euro! Ramona Alexandra Gafiuc are nevoie de sprijin financiar pentru transplantul de celule stem

09 iul. 2024, 02:00, 7 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Ramona Alexandra Gafiuc, o tânără farmacistă, în vârstă de 28 de ani, absolventă a UMF Iași, se luptă cu o boală gravă de un an: leucemie mieloblastică acută. Ramona a urmat, la Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iași, un tratament cu chimioterapie, apoi transplantul de celule stem, dar, din păcate, în decembrie 2023, boala a recidivat, iar medicii din România nu i-au mai dat nicio șansă.

Ramona Alexandra Gafiuc, o tânără farmacistă, în vârstă de 28 de ani, se luptă cu o boală gravă de aproximativ un an

În mai 2024, familia Ramonei a lansat o campanie de strângere de fonduri, astfel că tânăra a reușit să strângă 30.000 de euro și să ajungă în Turcia, unde a urmat un tratament care, din păcate, nu a dat rezultatele scontate. Ramona are nevoie, acum, de o sumă mult mai mare, respectiv 90.000 de euro, pentru o nouă cură de tratament, dar și pentru transplantul de celule stem.

„Revin către voi cu noutăți despre starea Ramonei. Din păcate, analizele nu sunt ok după prima cură de tratament, iar medicii mai recomandă o cură urmată de transplant de celule stem de la mama ei. Vă mulțumesc din nou, din tot sufletul pentru generozitatea și sprijinul pe care ni l-ați arătat încă de la început, în această perioadă dificilă, implicându-vă în această poveste. Efortul nostru inițial pentru strângerea de fonduri nu a fost în zadar, a fost cu succes, chiar dacă tratamentul Ramonei nu a fost suficient. În ciuda obstacolelor întâmpinate, suntem hotărâți să nu renunțăm și să continuăm lupta pentru viața ei și vă rog să ne alăturăm iar acestei cauze. Avem nevoie de ajutorul vostru acum mai mult ca niciodată. Ramona se află într-o situație critică și necesită un transplant de celule stem. Pentru toate aceste proceduri, costurile ajung la 90.000 de euro. Fiecare contribuție, fie ea cât de MICĂ, contează ENORM în efortul nostru de a aduna fondurile necesare. Cu fiecare bănuț donat, ne apropiem de țelul nostru de a-i oferi șansa la o viață SĂNĂTOASĂ. Împreună avem puterea să schimbăm cursul lucrurilor și să oferim șansa la viață pe care o merită. Vă îndemn să vă alăturați din nou luptei noastre și să donați pentru cauza noastră nobilă”, a transmis Laura Nenu, prietenă a Ramonei Alexandra Gafiuc.

Tânăra are nevoie urgent de 90 de mii de euro pentru tratament și transplantul de celule stem

Până în acest moment, pentru Ramona s-au strâns doar 2.600 de euro, dar cu cât mai multe persoane aleg să-i vină în ajutor tinerei, cu atât mai repede va putea să depășească această perioadă grea din viața sa și se putea bucura din nou de entuziasmul tinereții.

„Datorită contribuțiilor voastre, am reușit să strângem 2.600 de euro pentru cauza noastră, dar avem încă nevoie de sprijin pentru a atinge obiectivul nostru final, de 90.000 de euro. Cu ajutorul vostru și al Dumnezeu, Ramona e mai aproape de transplantul care îi poate oferi șansa la o viață normală, ca a noastră, cei care încercăm să o ajutăm! Fiecare donație contează enorm și face o diferență reală în viețile oamenilor pe care încercăm să-i ajutăm. Vă rugăm să continuați să ne susțineți în această călătorie. Cu fiecare pas pe care îl facem împreună aducem speranță și sprijin acolo unde este cel mai mare nevoie”, a transmis Laura Nenu, prietenă a Ramonei Alexandra Gafiuc.

Persoanele care doresc să o ajute pe tânăra farmacistă să învingă această boală gravă pot dona în următoarele conturi.

Titular: RAMONA GAFIUC
IBAN: RO84RZBR0000060021228592
Valuta: Lei
REVOLUT : +40 746 821 281

Comentarii
  • Doar atat ….

  • Tanara farmacista poate scapa cu viata fara multi bani daca scapa de problema care a generat leucemia. Daca ati fi scris care organ este afectat v-as fi spus care este problema care a generat boala pornita de la un schoc psihic pe fondul unui conflict persistent.

    Numai cancerele induse cu Vaxul sau cu radiatiile X nu pot fi tratate.
    Celelalte cancere sunt boli psihosomatice care pot fi vindecate eliminand cauza ( conflictul ).

    Ceva o ,,roade” si asta i-a declansat boala.
    Sa elimine cauza si va trai pana la adanci batraneti !

    Daca crede in medici va muri !
    Mediciii trateaza, nu vindeca !

  • Nu cenzurati ! Lasati comentariul ca sa-i dati o sansa Ramonei si poate altora care il citesc. Nu sunteti ziaristi sa fiti CRIMINALI !

    Uitandu-ma la poze si vazand-o doar pe mama ta langa tine – nu tata, nu iubit, cred ca am inteles cauza. Acum 30 de ani am intalnit copii la Fundeni cu aceeasi boala – ganglioni ?
    Toti copii care sufereau de leucemie mieloblastica retroorbitara si gamglionara proveneau din familii destramate sau in curs de destramare – TOTI ! Atunci nu am stiut dar mult mai tarziu am citit despre ,,NOUA MEDICINA’’ a doctorului german Hamer, care a facut trei ani de puscarie si i s-a interzis sa mai practice medicina in Germania, pentru ca a aplicat descoperirile sale, si din 6500 de pacienti a salvat 6 mii, iar inainte de a aplica aceasta metoda a salvat ca medic si ca sef de clinica oncologica doar 500 de pacienti si 6 mii i-au murit. Pentru ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, firma de medicamente Bayer l-a dat in judecata ca nu mai cumpara medicamente, adica OTRAVURI de la ei, si l-a bagat in puscarie. Esti matura si poti invinge cu succes toate necazurile. Chiar daca nu esti ortodoxa mergi si te roaga la Sfanta Cucioasa Parascheva si citeste 40 de zile acatistul, si iti garantez ca te faci bine !

    ,, Fiecare tip de cancer este declanşat de către psihic, şi anume printr-un „şoc conflictual“ care îl prinde pe om pe „picior greşit“. Nu orice conflict declanşează automat un cancer (altfel am avea toţi cancer), ci numai -după cum îl denumeşte Hamer- un „şoc conflictual brusc, foarte puternic, grav, acut-dramatic şi trăit în izolare“… Cancerul se declanşează aşadar concomitent cu „şocul conflictual“, pe trei planuri: psihicul, creierul şi organul corespondent (care aparţine zonei din creier implicate în conflict)… Locul din creier unde se manifestă impactul „şocului conflictual“ poate fi văzut foarte clar pe o tomografie cerebrală (CT), un fel de radiografie „feliată” a creierului (ideal fără substanţă de contrast). În imagini se pot vedea la locul afectat de conflict nişte cercuri concentrice (ca o ţintă de tir), pe care radiologii le considerau înainte „artefacte” (greşeli ale aparaturii tehnice) şi cărora nu le dădeau nici o importanţă. Într-o scrisoare a firmei Siemens către dr. Hamer, specialiştii firmei au confirmat că aceste cercuri concentrice nu erau create de aparatele lor şi deci sunt reale… Dacă o persoană suferă un DHS („şoc conflictual“), atunci sistemul nervos se „blochează“ pe stress permanent: pacientul rămâne blocat în simpaticotonie. Astfel de persoane suferă de tulburări de somn, lipsă de apetit, slăbesc şi au în general mâinile reci, deoarece faza vagotonă de regenerare este prea scurtă sau lipseşte complet. În această fază, marea majoritate a oamenilor se simt stresaţi, dar nu bolnavi. Dacă însă conflictul nu poate fi rezolvat, pacientul în cele din urmă moare de epuizare celulară (caşexie)… Dacă este dezamorsat conflictul, atunci organismul comută imediat pe parasimpatic (vagotonie), cu tot ce ţine de această stare: oboseală, epuizare, poftă de mâncare cu luare în greutate, mâini calde, eventual transpiraţie nocturnă şi/sau aşa-zisele „boli infecţioase”. Pacientul se simte acum într-adevăr bolnav şi de regulă are dureri. „Focarele Hamer“ din creier stochează lichid, devin edematoase şi încep să se vindece. Acum devin mai clar vizibile în CT şi sunt adesea fals interpretate ca tumori cerebrale, iar dacă pacientul are ghinion, va fi operat complet inutil… Tot ce poate creşte acolo sunt ţesuturile conjunctive (celulele glia), care însă nu sunt periculoase, ci dimpotrivă, ele susţin procesul de vindecare din creier. Singura complicaţie poate fi creşterea presiunii în creier, în funcţie de intensitatea conflictului originar, dar aceasta se poate rezolva cu o administrare temporară de cortizon. La nivel organic apar de asemenea procese de reparare a ţesuturilor canceroase, de exemplu prin depozitarea de lichide („edem de vindecare”).
    În punctul culminant al fazei de vindecare se ajunge la o criză asemănătoare epilepsiei („criza epileptoidă” sau „epicriza”), care poate trece fie neobservată, dar se poate desfăşura şi dramatic, mergând uneori până la deces, în funcţie de cât de puternic şi de lung a fost conflictul. Această epicriză este punctul de plecare biologic al reîntoarcerii la normalitate. În anumite cazuri, la epicriză pacientul are spasme. Psihic, el experimentează o scurtă „recădere“ în problemele sale (care sunt deja rezolvate). Cea mai cunoscută criză epileptoidă este infarctul cardiac. Se ştie de mult timp că infarctul apare întotdeauna noaptea sau în concediu sau la sfârşit de săptămână, deci aproape întotdeauna într-o fază de relaxare profundă, dar nu se înţelegea de ce. Conform Noii Medicini, acest fenomen este logic, deoarece este vorba despre o criză de vindecare. Criza epileptoidă sau „de vindecare“ este cu atât mai intensă (şi potenţial mai periculoasă), cu cât conflictul a fost mai mare şi cu cât acesta a durat mai mult (adunând mai multă masă conflictuală). Şi acest lucru are sensul său biologic: dacă nu reuşeşte animalul sau omul să rezolve conflictul într-un timp rezonabil, atunci natura are grijă ca exemplarul respectiv să nu mai „stea la dispoziţie“ pentru reproducere, desigur spre prejudiciul său, dar spre beneficiul şi îmbunătăţirea speciei, care are întotdeauna prioritate în procesul evoluţiei. Dacă însă criza este depăşită, nimic nu mai stă în faţa însănătoşirii – atâta timp cât nu se amestecă medicina alopată cu nepriceperea ei. Edemele de vindecare vor fi „evacuate“ (aşa-numita „fază de urinare”), până când se ajunge din nou la stadiul normal. Rămân doar cel mult ţesuturi cicatrizate (parţial vizibile pe un CT al creierului) sau chisturi vechi, inofensive… ’’
    ,, Cercetările doctorului Hamer au dus și la altă concluzie interesantă: microbii precum ciupercile, bacteriile, virusurile apar doar în faza de vindecare și ajută aceasta!! Inflamațiile, febra, puroiul, supurările sunt semne ale vindecării. Bacteriile ajută la descompunerea tumorilor ce nu își mai au rostul și au proliferat în timpul fazei active: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostată, tumorile la uter, tumorile de sân, melanoamele și mesothelioma. Virusurile sunt implicate în procesul de vindecare a țesuturilor coordonate de cortexul cerebral. Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa și gripa stomacală indica faptul că procese virulente naturale de vindecare sunt în curs.
    Principiile vindecării în noua medicina germană:
    1. Relația medic –pacient este regândită, deoarece pacientul este „stăpânul” tratamentului, el se va trata singur și își va pune toate speranțele în el însuși; 2. Medicația va fi mult limitată, fără a împiedica faza de vindecare „naturală” a organismului, așa cum se petrece în medicina convențională; 3. Pacientul va urmări să înțeleagă conflictul care a provocat boala și mai ales atitudinea lui față de acel conflict, căci de fapt acesta îmbolnăvește și nu conflictul în sine; 4. Pacientul și medicul vor găsi împreună cea mai bună rezolvare a conflictului generator al bolii și vor stabili cea mai bună strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de către pacient. O persoană sănătoasă, bine hrănită și odihnită va avea de înfruntat mult mai puține conflicte biologice și le va face față mult mai ușor. Persoanele cu o situație materială bună au un risc de a se îmbolnăvi (de cancer sau de alte boli cancer echivalente) de 10 ori mai mic decât persoanele sărace (care nu își pot rezolva cele mai multe conflicte din lipsa banilor). Cel mai important factor în faza de auto- vindecare este ca pacientul să înțeleagă ce se întâmplă cu el, deoarece numai atunci el va putea să adopte o atitudine constructivă și relaxată față de procesele de auto-vindecare. Dacă pe timpul fazei de îmbolnăvire sau pe timpul fazei de auto-vindecare, pacientului îi este teamă de cancer, aceasta teamă va induce un nou conflict biologic care pe timpul unei noi faze de îmbolnăvire va genera cancer pulmonar, iar dacă va apare la același bolnav și teama de moarte aceasta va induce un alt conflict biologic care în faza de îmbolnăvire va genera un proces de decalcifiere a întregului sistem osos.’’

    Legăturile dintre organul afectat și conflict:
    – Intestinul subțire – Ura care nu poate fi ‘digerată’
    – Uter – Sentiment de inferioritate sexuală
    – Prostata – Conflict pe latura sexualității
    – Tiroida – Neputință, fără control
    – Colon – Conflict peste care nu se poate trece nicicum
    – Oase – Lipsa stimei de sine, inferioritate
    – Plămâni – Frica puternică față de altă persoană
    – Piele – Lipsa integrității, ființă coruptibilă
    – Testicule, Ovare – Pierdere valoroasă ce nu poate fi recuperată
    – Pancreas – Conflict cu membrii familiei
    – Urechea internă – Sentimentul de imposibilitate de a afla ‘adevărul’
    – Sânul stâng – Conflict care pune în pericol copilul, casa, familia
    – Sânul drept- Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale
    – Rectul – Frica de a fi nefolositor
    – Gura – Nu poți ‘mesteca’ (suporta) o problemă/situație
    – Căile respiratorii – Conflict teritorial
    – Laringe – Frica și îngrijorarea pentru un anumit eveniment
    – Stomacul – Ai înghițit prea multe împotriva voinței tale
    – Esofag – Dorința acută de a refuza, de a nu ‘înghiți’
    – Inima – Frustrare legată de copii
    – Cervixul – Frustrare adâncă și persistentă
    – Glandele suprarenale – Te îndrepți într-o direcție în care refuzi să mergi
    – Ficat – Frica (stres) inconștientă de a rămâne fără mâncare (sau bani pentru a procura mâncare) sau îți simți viața în pericol.

  • De 90 de mii de euro? :))))) da transplantele si implantele de le faceti folosind somnifere sau scopolamina ca aia din columbia inpreuna cu diversi sau diverse sau vaccinele cat costa pentru remedierea lor ?

  • Si ce indivizi cu ce prieteni , cu ce femei si cu ce barbati ofiteri si ofitere pe plan national sau international sunt la mijloc? Persoane de diverse varste de pe la socola , de prin clanuri de proxeneti , teroristi ,axati pe terorism biologic si alte fapte care mai de care? Interpretabil

  • Inselaciuni , escrocherii

  • Financiare , medicale , trafic de organe , tesuturi, etc . Sau articolul in sine reprezinta asa cv?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *