Prima pagină » Titlurile zilei » Vi le mai amintiți? Prințesele din palatele de la marginea Iașului rup TikTok-ul în două! Bolizii de sute de mii de euro și kilogramele de aur pe care le etalează le-au adus sute de mii de fani – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Vi le mai amintiți? Prințesele din palatele de la marginea Iașului rup TikTok-ul în două! Bolizii de sute de mii de euro și kilogramele de aur pe care le etalează le-au adus sute de mii de fani – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

24 iul. 2023, 02:00, 26 ,
Cosmina PUIU/Lucian SAVA în Titlurile zilei

Prințesele din palatele de la marginea Iașului au devenit virale pe rețelele de socializare după ce s-au postat în diferite ipostaze, atrăgând sute de mii de vizualizări. Totul a început de la câteva videoclipuri realizate în fața locuinței, în care apar cu kilograme de aur pe ele și lângă mai multe mașini de lux. Fanii au lăsat mii de reacții

Pirandele din comuna ieșeană Grajduri au făcut ravagii pe TikTok, după ce videoclipurile pe care le-au încărcat au fost distribuite masiv în mediul online. Ana Maria și câteva rude de-ale ei au ajuns „vedetele” Iașului. Acestea sunt extrem de aranjate, dichisite, îmbrăcate în haine de ultimă fiță, respectându-și, în același timp, tradiția, iar accesoriile din aur care au câteva kilograme nu lipsesc.

Prințesele din palatele de la marginea Iașului rup Tiktok-ul în două

Ana Maria, Anabela și alte câteva nume importante din zona lor sunt îmbrăcate ca niște veritabile prințese, cântă, dansează și adună mii de aprecieri. Comentariile de la fanii înfocați nu lipsesc.

„Este adevărat că tu reprezinți frumusețea feminină. Deci nu mai comentați și la ea”, este unul dintre cele peste 300 de comentarii pe care le-a primit Ana Maria pe TikTok.

Printre aprecieri, Ana Maria nu este ferită nici de haterii care îi dau târcoale pe profil, lăsând zeci de comentarii negative la toate postările virale ce au peste 100 de mii de vizualizări.

„Degeaba. Tot miros de… sticle goale murdare cumpărăm. Anaful e pe aici?”, se arată într-un comentariu negativ.

Însă Ana Maria nu s-a lăsat rușinată, știind care este poziția ei în „țigănie” și în oraș și a ripostat, punându-l repede la punct.

„Să îți fie rușine. Există și altfel de țigani, cum e și la români. Nu ne putem compara. Nu suntem toți la fel”, transmite, pe rețelele de socializare, Ana Maria.

Tradițiile care i-au scos pe romii de la Grajduri în evidență

Romii din Grajduri au ajuns de multe ori în atenția publicului după fel de fel de grozăvii. De exemplu, de Bobotează, romii de la Iași se dau peste cap pentru ca mitropolitul să-i stropească cu agheasmă. Mai mult decât atât, pleacă spre casă cu zeci de litri de apă sfințită și stropesc mașinile de lux pe care le dețin. Ei spun că Dumnezeu îi protejează așa. Tot de Bobotează, romii de la Grajduri își burdușesc portbagajele cu mâncare și băutură pentru a avea un an nou îmbelșugat. Tradițiile romilor sunt oarecum ciudate și puțin cunoscute.

De exemplu, nunțile făcute la Grajduri în familiile bogate durează ca în basme, trei zile și trei nopți. Când vine vorba despre relații sentimentale, lucrurile se complică mult. De exemplu, încă se mai practică nunțile între minori, iar miresele sunt promise de la doar câțiva ani. În orice caz, comunitatea de romi de la Grajduri este condusă de un bulibașă, iar oamenii trăiesc, în mare, după legile lor, iar, când este cazul, autoritățile îi mai vizitează.

Astfel, pirandele de la Grajduri au sute de fani care reacționează masiv la postările în care își etalează locuințele, mașinile de lux și hainele de fiță.

@ana_marya7 #iasi #fyy ♬ sunet original – biancadiva2

Comentarii
  • Mă,voi sunteți proști la cap? Ce e cu titlul ăsta? ” Printesey „??? Trebuia să spuneți… Niște țigănci borâte care put a jeg și fum, nespălate ,cu zece fuste pe.ele…au făcut și au dres…au mai suflat în ghioc cuiva… Voi ați inebunit…daca nu reidocati in slăvi purceaua mahalagioaică și derbedeul simion,cu voma lor rusească , ridicați în slăvi țiganii și interlopii…vaaai ce a ajuns buhaiul șantajist….

  • Astea-s fetele lui Miriclo,niște rapanoase ca și tatăl lor

  • ,,Bolizii și kilogramele de aur pe care le afișează le-au adus mii de fani…”

    Și eu care credeam că etalarea acestor averi pe Tik-Tok,le-a adus prințeselor rrome ANAF-ul la poarta…
    Haules baules,hevaziunea fiscala colcăie prin palatele rromilor!

  • Fani asa ca voi?

  • Fani asa ca voi?

  • Ionut du-te la Socola drogatule! Se vede ca esti in pragul sinuciderii de ura si revolta impotriva a toti si toate. Un gunoi ca tine mai putin in societate merita !

  • Cosmos românul

    Ionuț primar și țiganii la canal! Astea au păianjeni la dodoasca și sunt pline de păduchi, se parfumează peste jeg și aurul nu spală nici jegul nici păcatele. Țiganul tot țigan moare ca doar Dumnezeu de-asta ia blestemat pe țigani.

  • Astea sunt ale lui banu si sunt de la pascani.
    Si au cumparat si diplome.
    Doftoroaie in ghioc

  • Fane a lu' Pârțesa

    Haules-baules, noi iesti sutili da mii da fani a lui pârțesele dă la palati, cari ari decât hintoleranță la săpun șâ halergie la citit, da’ dacâ iesă la gâcit șâ la șerșât, ari șâ valoari șâ dușmani!

  • Întâi in Timișoara, după ...în toată țara: prințesele cuceresc Romania! Iașul trebuie sa revina la monarhie. Avem prințese frumoase foc, poate cele mai faine fete din Iași. Felicitari ! Mult succes fetelor

    Bravo! Felicitari fetelor !
    Vreti sa deschideti o academie de tik tok in Iasi?

    Toate fetele tinere ar trebui sa invete de la aceste prințese cum sa te promovezi, cum sa dansezi,etc

    Felicitari ! Nu va uitati la cei care comenteaza urat despre voi: sunt niste iobagi,doar iobagi sau copii de iobagi !
    Multi doar va invidiaza, ei daca au tik tok, nici macar 100 vizualizari nu reusesc sa faca.

    ” Aia puternici vă stimeaza & respectă, iar șoricarii vă invidiază și tot timpul vă critică ” Cicero, filozof urban

    Întâi in Timișoara, după …în toată țara: prințesele cuceresc Romania! Iașul trebuie sa revina la monarhie. Avem prințese frumoase foc, poate cele mai faine fete din Iași. Felicitari ! Mult succes fetelor

  • Bre Cosmina, de unde plm sa ni le amintim?! Crezi ca noi avem fetishuri cu ciori? Tu de unde ti le amintesti? Astea ar trebui urmarite doar de Parchet, prin ordonanta de punere in miscare a urmaririi. Penale.

  • Astea put și sunt infecte. Romanii se uita la ele pe tiktok sa se minuneze de rasa mamii lor de ciori din Pakistan fugiți cu cortul in Europa. Nici dracu nu ar fute așa pizde jegoase indiferent de aur sinpalate ca nu mai suntem in basme. Mai bine o lovesc pe vecina de la 2 ca e curată , nu miroase a soba și a cacat.

  • ANAF cînd devine viral la Grajduri ?

  • 5X2????
    Unșcipe?????
    Hai că nici nu mai contează!
    Bani aveți,valoare aveți,hăini de blană aveți,unghii false cat cârligele aveți.
    Succes ĂN VIAȚĂ VĂ DORESC.

  • In pana mea Plm,dar faci niste comentarii…
    Ești tare,cine-i fi!

  • Normal ca eu este tare. Ce plm, viata ma facut asa puternic ca o piatra ponce!
    Timpul trece, caravanele merg dar eu in viata asta sunt invingator.
    Si da chiar avem printese faine in Iasi. Astia care comenteaza sa v-a fie rushine, VOI nici nu ajungeti la dejtul mic a astor fete.

  • R E A L I T A T E A

    Mă întreb ce fac autoritățile statului și cu ce se ocupă. Sigur nu se ocupă de ce ar trebui și se țin numai de chestiuni mici, slabe de tot, evazive. Totodată mă întreb ce încredere mai putem avea în autoritățile statului?!

  • Cee ANAF,ele sunt IT iste,scutite de impozite

    !!!!!
    Invidioșilor,mars si va plătiți darile la stat!

  • Rromii sunt descendentii castei inferioare indiene a „celor de neatins”! Și cu prințesele astea de neatins cine sa se încurce decât alt cioroi inputit cu burta mere.

  • Cosmos Tamase

    Și eu lingeam mijul lu una care ghicea in ghioc și ii mirosea a peste stricat gaoaza dar măcar îmi plăteam și eu ratele sa nu ma mai caute creditorii și să-mi ia casa și masânile.

  • excremente cu paduchi

  • Solidaritate

    In sfarsit unanimitate 😄 Suntem toti de acord in privinta unui singur lucru: dispretuim aceasta minoritate 😬

  • Esti inalt si frumos? 😋

  • Nu disprețuim Minoritățile ! , disprețuim apucăturile antisociale mijmașul și jmenuiala, pomana și hoția și obiceiurile neeuropene ale unora !, ia Ghicește cîte ore au astea toate la un loc pe cartea de muncă, ori cîte taxe , impozite , asigurări sociale, de sănătate plătesc , din ce fac ăștia bani …………

  • Un Abecedar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *