Prima pagină » Titlurile zilei » Vi-l mai amintiți pe Ramon, concurentul de la MasterChef care i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi? Acum zâmbește doar într-o fotografie de pe o cruce dintr-un cimitir din Iași: „A venit momentul să râd de viață”

Vi-l mai amintiți pe Ramon, concurentul de la MasterChef care i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi? Acum zâmbește doar într-o fotografie de pe o cruce dintr-un cimitir din Iași: „A venit momentul să râd de viață”

08 sept. 2022, 02:00, 15 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Ramon Chicireanu i-a făcut pe jurații de la MasterChef să râdă cu lacrimi, însă destinul lui avea să se termine brusc. Tânărul s-a stins la ceva vreme după participarea la concurs, fiind măcinat de o boală incurabilă

„A venit momentul să râd de viață”, spunea Ramon Chicireanu, fostul concurent de la MasterChef, cu puțin timp înainte de a se stinge.

Acum, tânărul care i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi zâmbește doar într-o fotografie de pe o cruce din cimitirul „Sf. Petru și Pavel” din Iași. Măcinat de o boală grea, Ramon s-a stins, lăsând în urmă multă durere. Pe rețelele de socializare a lăsat un ultim mesaj, pe data de 6 martie 2020, cu doar 10 zile înainte de a muri. Atunci simpaticul concurent spunea că a venit momentul să râdă de viață.

„Dacă iubesc ceva mai mult, e viața”

Ramon a postat pe rețelele de socializare câteva mesaje înainte de a se stinge pe patul de spital.

„A venit momentul să râd de viață, prin viață. Dacă ea e viața și vrea să râdem, atunci să râdem, dacă vrea să trăiesc, atunci să iubesc. Și dacă iubesc ceva mai mult, e viața. Provocare este oare? Practic, este o întrebare. Teoretic, râd prin ea, deci trăiesc, e bine așa. Dar cum trăiesc? Sub ce format? Calitatea e un păcat? Bag de seamă că ești luat, când ești iubit, și aplaudat”, scria Ramon înainte cu câteva zile de a se stinge.

Ce l-a ucis pe fostul concurent de la MasterChef

Fostul concurent suferea de cancer limfatic, iar despre suferința lui s-a aflat în anul 2020, după ce a apărut o postare pe rețelele de socializare. În urmă cu patru ani, Ramon a făcut un tratament în Germania, iar atunci părea că s-a vindecat. Din păcate, boala a revenit și de data aceasta i-a fost fatală. Fostul concurent de la MasterChef declarase în mai multe mesaje că vrea să trăiască și că luptă. A avut parte de o mobilizare masivă din partea românilor care au distribuit mesajele pe rețelele de socializare și au donat pentru ca el să se facă bine.

Eforturi în zadar

Chef Florin Dumitrescu, la rândul său, a reacționat și a făcut un apel către toți fanii lui prin care îi ruga să doneze în continuare bani familiei. „Prietenul nostru, Ramon, nu mai este. Condoleanțe familiei. Ţineţi aproape de cei dragi. Dacă vreţi să continuaţi să donaţi familiei, vă rog să o faceţi!”, spunea Dumitrescu după aflarea veștii tragice. Pentru toți cei care l-au cunoscut, Ramon va rămâne un om cu zâmbetul pe buze și plin de umor! Dumnezeu să îl ierte!

Comentarii
  • Bunelu gurmandel

    Baiatu asta a indoliat multa lume cu necazul lui. Soacra tatuatei (sotia lu cel de facea urda) a fost neagra de suparare, a slabit 2 kg de amar si nici Belgia nu i-a mai tihnit cu trimesul la munca azi si maine.
    Pacat de el, a apus prea devreme iar diasporenii au investit in pierdere.

  • Din surse sigure vă pot confirma că soția … pardon , veceul , s-a măritat ! A fost cerută în avion spre Egipt … veceul tot veceu rămâne

  • Trebuia un tata la cei trei copii pe care-i are cu Ramon 😉

  • Nu un om , un mare bou,păcat ca te-ai nascut

  • Ăștia care spuneți de femeie ca e veceu înseamnă că a ți fost acolo și a ți plătit și taxa de intrare.Judecati fără sa gândiți. Spuneți totul despre voi.

  • Nu înțeleg scopul articolului, sa jignească toți educatii…

  • Ești deștept tare

  • Târfa TÂRFĂ moare … care nu vă convine să mă sugeți la coaie

  • mai bine și-ar fi dăruit toată dragostea copiilor decât să-și caute “ soț “ ( părerea mea )

  • In primul rand nu inteleg rostul articolului, iar apoi ma minunez cum poti sa ai o minte atat de bolnava incat sa scrii un comentariu atat de urat la adresa unei mame, care mai are si 3 copilasi si a trecut prin atata durere (este crunt sa iti vezi aproapele cum se stinge macinat de o boala incurabila si chinuri, alaturi si de 3 copii), sau sa judeci ca isi reface viata in sfarsit si a gasit pana la urma un sprijin in viata pentru ea si copii. Pacat ca exista atata prostie si rautate pe acest Pamant…

  • Auzi cica “Un om”… mai degraba scriai “Un Kkt” cu mintea in c..r. Trebuie sa fii psihopat sa lasi un astfel de comentariu 🤦🏻‍♂️

  • Valea Adâncă

    Ești un veceu ieftin și punct ! Ne lungim prea mult

  • Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Mare pacat… o familie de nota 20! Le doresc tot binele familiei lasate in urma…

  • Așa este , Dumnezeu să-l odihnească în pace ! Cunosc și eu familia . Doamna trebuia să-și vadă de copii și casă , nu de măritiș când soțul abia își găsea “ liniștea în ceruri “

  • Cine sunteți voi să judecați? Sunteți toți neprihăniți, să nu fie dedeochi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`