Prima pagină » Magazin » Vezi reactia nevastei lui Tociu cand a aflat de aventura acestuia!

Vezi reactia nevastei lui Tociu cand a aflat de aventura acestuia!

02 aug. 2012, 23:28,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:305599;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Nicoleta ii ia apararea actorului care a fost surprins facand sex pe plaja cu amanta.

Romica Tociu traieste mai ceva ca-n filme! Actorul a fost surprins facand sex noaptea, pe plaja, in spatele unei terase de pe Litoral, cu amanta Ramona. Culmea, scandalul nu pare sa-i zguduie casnicia. Sotia i-a luat ieri apararea:„Nu-mi poate lua nimeni locul in inima lui!”, a declarat Nicoleta Tociu, in exclusivitate pentru Click!

El s-a ales cu o partida de sex de care e mandru, nevasta nu pare prea suparata! Totul se aranjeaza de minune pentru actorul Romica Tociu (50 de ani).

Alaturi de amanta lui, Ramona, o blonda cu zambet fermecator si picioare lungi, cu care Click! l-a surprins giugiulindu-se si in urma cu doua saptamani, artistul si-a facut de cap noaptea, in spatele unei terase.

Desi toata lumea se astepta ca aventura de pe plaja sa se termine cu un divort monstruos, Tociu ne-a declarat ieri ca nu incurca borcanele si ca familia este familie pentru el.

„Pana la urma urmei ce am facut? Nu am facut nimic rau nimanui. Copiii mi-i cresc, am grija de ei, ii iubesc. Nu am avut discutii acasa pentru ca am grija de familie. Nicoleta nu mi-a spus nimic, are probleme mai importante, afaceri. Asta este viata mea si stiu sa o traiesc! In schimb, Radu Mazare mi-a dat un sms sa ma felicite dupa ce a vazut pozele”, a declarat actorul pentru Click!. Tot ieri, reporterii Click! au mers acasa la sotia artistului, Nicoleta Tociu.

Surpriza: femeia este foarte mandra de sotul ei. „Romica a gresit ca s-a dus intr-un loc public si, din pacate, are o fata populara. Eu n-am ce sa-i fac, este actor. Romica este ca un bec aprins in jurul caruia roiesc o multime de fluturi, iti dai seama ce s-ar intampla daca s-ar stinge becul? Cand m-am casatorit cu el, acum 20 de ani, stiam ca este un om mai special. Noi nu divortam, femei au mai fost, asta nu e prima. Ne crestem copiii, ne vedem de familie. Acum ce sa fac, sa-mi smulg parul din cap? Nu e o solutie. Sunt mandra ca am un barbat atat de irezistibil la 50 de ani, daca doamna nu s-a mai putut abtine pana la camera si a facut-o pe plaja. Am un loc in inima lui pe care nu mi-l poate lua nimeni”, a declarat Nicoleta, in exclusivitate, pentru Click!

Fostul sot al amantei: «Fiecare face ce vrea»

Fostul sot al tinerei surprinse cu Romica Tociu nu a vrut sa vorbeasca prea mult despre episodul „sex pe plaja”.

„Nu este problema mea si prefer sa nu comentez. Eu am divortat in urma cu doi ani si nu am o relatie apropiata cu sotia mea. Fiecare om are viata lui si este liber sa faca ce vrea. Cum ar fi sa fiu intrebat si peste 10 ani despre ce face fosta mea sotie”, ne-a declarat Claudiu Tamarjan, seful Politiei Rutiere Brasov.

Claudiu Tamarjan are impreuna cu Ramona un baietel de patru ani, care locuieste cu mama si bunica materna. Nici el si nici fosta sotie nu s-au recasatorit intre timp. In 2010, la momentul divortului, circulau zvonuri ca infidelitatea femeii l-a determinat pe Claudiu Tamarjan sa puna capat casniciei, dar el nu a confirmat acest lucru.

Click! i-a surprins impreuna

Click! v-a prezentat pe larg, pe 23 iunie, detalii despre aventura pe care Romica Tociu o are cu blondina Ramona. Cei doi au fost surprinsi de fotoreporterii nostri pe soseaua de centura a Capitalei, la un service auto.

Blonda n-a facut „economie” de gesturi afectuoase si l-a luat de mai multe ori in brate si de dupa gat pe Tociu, care era tot numai un zambet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *