Prima pagină » Economic Local » VetAria+, o nouă gamă de produse veterinare a companiei Antibiotice Iași, prezentată în cadrul simpozionului „Un bine în plus”

VetAria+, o nouă gamă de produse veterinare a companiei Antibiotice Iași, prezentată în cadrul simpozionului „Un bine în plus”

10 iul. 2024, 14:34,
BZI.ro, în Economic Local

Compania Antibiotice Iași a găzduit astăzi, 10 iulie 2024, evenimentul cu tema „𝗦𝗶𝗻𝗱𝗿𝗼𝗺𝘂𝗹 𝗰𝗮𝗿𝗱𝗶𝗼 𝗿𝗲𝗻𝗮𝗹 𝗹𝗮 𝗮𝗻𝗶𝗺𝗮𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲”, structurat în două sesiuni dedicate îmbunătățirii sănătății și bunăstării animalelor de companie. Evenimentul a reunit peste 120 de specialiști din domeniul medical veterinar.

Prima sesiune, simpozionul „Un bine în plus”, a fost dedicată gamei de nutraceutice pentru animale de companie, VetAria+, lansată de Antibiotice în prima jumătate a anului 2024. Participanții au avut oportunitatea de a afla mai multe despre beneficiile produselor VetAria+: formule complexe, formă farmaceutică – capsule “twist off” – o formă modernă de administrare, dar și impresii ale medicilor veterinari care au luat deja contact cu aceste produse.

Cea de-a doua sesiune a evenimentului a fost marcată de lansarea cărții „Medicină veterinară de urgență”, scrisă de prof.dr. Alexandru Vițălaru, Facultatea de Medicină Veterinară București. Această lucrare este un ghid esențial pentru practicienii din domeniul veterinar, privind abordarea și tratamentul urgențelor veterinare. În cadrul lansării, prof. dr. Alexandru Vițălaru a evidențiat importanța educației continue în domeniul medicinei veterinare și a prezentat aspecte esențiale ale sindromului cardio renal și importanța prevenției și tratamentului adecvat la animalele de companie. Alți invitați ai evenimentului, dr. Alina Ștefănescu și dr. Florin Leca, au discutat despre metodele moderne de diagnostic și tratament în managementul afecțiunilor cardiace și renale și au împărtășit experiențe practice și studii de caz relevante.

„Suntem onorați să organizăm acest eveniment important pentru comunitatea veterinară, dar de care vor beneficia și toți cei care iubesc și îngrijesc animalele de companie. Prezentarea în fața profesioniștilor a produselor din gama VetAria+ și a cărții domnului profesor Vițălaru subliniază angajamentul nostru continuu de a avea grijă și de sănătătea prietenilor necuvântători. Pentru aceștia, Antibiotice își propune, în orizontul anilor 2030, asimilarea în portofoliu a noi produse din clase terapeutice diverse: antiinfecțioase, antiparazitare, antiinflmatoare, antitermice, anestezice și chiar produse cosmetice”, a declarat Ovidiu Bățaga, Director Executiv Direcția Vânzări Naționale, Antibiotice Iași.

Recunoscută nu numai ca producător de medicamente pentru uz uman, ci și ca producător de medicamente de uz veterinar, în special de produse antiinfecțioase și dermatologice, Antibiotice ajută de decenii profesioniștii din acest domeniu să trateze diverse patologii ale animalelor de companie. Direcția de dezvoltare a segmentului veterinar, ca răspuns la cererea în creștere din piață pentru produse destinate menținerii stării de sănătate a animalelor de companie, se regăsește în planul de afaceri al companiei “The Future Together” și reprezintă o sursă de creștere în viitor a cifrei de afaceri a Antibiotice.

Despre gama de nutraceutice VetAria+
Nutraceuticele sunt produse farmaceutice destinate ca adjuvante în tratamentul unor patologii, utilizate în asociere cu medicația specifică sau ca suplimente nutritive.
Forma de prezentare a nutraceuticelor din gama VetAria+, capsule “twist off”, este o formă modernă, ușor de administrat, ce asigură calitatea și prospețimea ingredientelor care pot oxida foarte rapid și oferă o senzație plăcută a gustului.

Produsele din gama VetAria+

  • VetAria+ Articulații pentru câini și pisici este un produs cu rol în regenerarea articulațiilor, ce poate contribui și la reducerea inflamației;
  • VetAria+ Renal pentru câini și pisici este un produs cu rol în protejarea funcției renale, care reglează fosfatemia și diureza;
  • VetAria+ Hepatic pentru câini de talie mică și pisici și VetAria+ Hepatic pentru câini de talie medie și mare sunt produse cu rol hepatoprotector, hepatoregenerator și antioxidant;
  • VetAria+ Urinar pentru câini și pisici este un produs recomandat ca adjuvant în tratamentul afecțiunilor sau infecțiilor acute ale tractului urinar;
  • VetAria+ Probiotic pentru câini și pisici – este un produs prebiotic, probiotic, simbiotic, cu rol în refacerea microflorei gastrointestinală cauzată de tratamentul cu antibiotice și antiparazitare;
  • VetAria+ Piele și Blană pentru câini și pisici este un produs ce susține tratamentul pruritului, cu rol în regenerarea pielii și nutriție la nivelul blănii;
  • VetAria+ Imunitate pentru câini și pisici este un produs cu rol în stimularea și protejarea imunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *