Prima pagină » Local » Vești proaste pentru Marian, tânărul de 22 de ani care a fost implicat în conflictul de la un bar din Scânteia. Prognosticul medicilor este foarte rezervat – Exclusiv

Vești proaste pentru Marian, tânărul de 22 de ani care a fost implicat în conflictul de la un bar din Scânteia. Prognosticul medicilor este foarte rezervat – Exclusiv

18 mai 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Marian, tânărul de 22 de ani, victima conflictului de la un bar din Scânteia se află în stare gravă, din cauza arsurilor suferite. Băiatul este internat în secția ATI a Spitalului „Sf. Spiridon”, în timp ce Grigore, agresorul său este în stare bună

Tânărul de 22 de ani, victima unui conflict ce avut loc la un bar din  satul Boroșești, comuna Scânteia, se află în stare foarte gravă la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Marian este internat în secția de  Anestezie și Terapie Intensivă. Starea acestuia s-a agravat. Grigore, bărbatul în vârstă de 38 de ani și presupusul agresor al  băiatului, a fost și el operat și are o evoluție bună.

„Una dintre cele două victime din comuna Scânteia, este bine. Acesta se află în secție, este operat și grefat pe un membru, toracic. Este vorba despre G.U., care a ajuns în UPU cu arsuri de gradul 2-3 pe 18 la sută din suprafața corpului , membre superioare, și torace anterior.  Celălalt, M.L., este internat în secția de  Anestezie și Terapie Intensivă. I se administrează Nexobrid, adică debridare enzimatică. Tânărul de 22 de ani prezenta la internare arsură prin flacăra de gradul 2-3 la nivelul extremității cefalice, membre superioare, regiunea cervicală, coapsă stângă. Avea arsuri pe 25 la sută din suprafața corporală”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Marian, a fost victimă a conflictului de sâmbătă, de la barul din comuna  Scânteia

Amintim că sâmbătă noaptea, 14 mai 2022, în comuna Scânteia din Iași au avut loc scene de groază! Doi bărbați în vârstă de 22 și 38 de ani au ajuns la spital în stare gravă, în urma unui conflict  care s-a încheiat tragic. Liniștea satului Boroșești, comuna Scânteia, Iași, a fost tulburată în cursul nopții de sâmbătă, 14 mai 2022, după ce mai multe persoane au început să se certe la barul din sat.

Martorii povestesc că acolo au avut loc scene de groază, iar câțiva dintre scandalagii aveau asupra lor cuțite și erau extrem de agresivi. În urma incidentului, martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean. Martorii povestesc că după conflict, tânărul de 22 de ani a plecat singur la spital, iar presupusul agresor a fost transportat cu ambulanța. Amândoi au ajuns în stare gravă pe mână medicilor.

Un alt conflict într-un bar din Iași s-a terminat violent

Recent, în municipiul Iași a avut loc un incident asemănător. Reporterii BZI au prezentat un scandal ce a avut loc la restaurantul „Friend’s” din Copou! Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, unul dintre interlopii cunoscuți din Iași, s-a gândit să dea o lecție ospătarilor de la restaurantul menționat pentru că nu a primit ce a comandat. În noaptea de 11 spre 12 martie, Caleea era cu mai multe persoane la restaurantul din Copou.

A consumat alcool, iar, la un moment dat, a comandat 100 de mililitri de whisky. Unul dintre ospătari i-a adus comanda, însă, se pare, că în pahar nu se aflau decât 50 de mililitri. Atunci, Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu, și-a ieșit din fire și l-a luat la bătaie pe ospătar. Un alt ospătar care a încercat să aplaneze conflictul a fost la rândul său lovit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *