Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vești proaste pentru Bianca Drăgușanu! Vedeta a fost amendată. Acest lucru a scos-o din sărite!

Vești proaste pentru Bianca Drăgușanu! Vedeta a fost amendată. Acest lucru a scos-o din sărite!

10 sept. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Vești proaste pentru Bianca Drăgușanu! Vedeta a fost amendată de polițiști, în oraș! Acest lucru a scos-o din sărite! Iată ce sumă trebuie să plătească acum Bianca Drăgușanu și care a fost motivul pentru care a fost amendată!

Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un mic incident. Se pare că ziua de azi a venit cu ghinion pentru ea, căci s-a trezit cu o amendă! Nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple și a fost revoltată, fapt pe care l-a exprimat chiar și ea.

Bianca Drăgușanu a primit amendă

Bianca Drăgușanu s-a trezit cu o amendă astăzi, după ce ar fi ocupat un loc de parcare pentru care nu ar fi plătit taxa aferentă. S-au făcut controale în acea zonă, iar polițiștii au verificat și mașina vedetei. Au constat, în cele din urmă, că Bianca Drăgușanu nu a plătit taxa de parcare.

Vedeta a fost amendată cu suma de 200 lei. Acest lucru a călcat-o pe nervi pe Bianca Drăgușanu, spunând că ar fi ”japcă” și a postat o imagine cu tichetul de amendă pe care l-a primit din partea polițiștilor. Vedeta a fost foarte enervată de ceea ce s-a întâmplat.

„200 lei parcare! Japca și tupeul ordinar!”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Vedeta conduce o mașină de lux

Bianca Drăgușanu și-a schimbat recent mașina și a achiziționat un bolid de lux, pentru care a scos din buzunar o sumă uriașă.

Ar fi vorba despre nu mai puțin de 250.000 euro și s-a speculat că la această achiziție ar fi contribuit și Gabi Bădălău, de Ziua Îndrăgostiților. Ulterior, Bianca Drăgușanu a spus că toate lucrurile pe care le deține sunt achiziționate de ea.

„Este foarte important să vă spun că toate lucrurile pe care le am sunt cumpărate de mine pentru mine. Acum nu vorbim despre lucrurile materiale, vorbim despre dragoste. Dragoste poate să însemne orice, orice este făcut cu dragoste”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *