Prima pagină » Magazin » VESTI BUNE pentru fanii Suie Paparude. Ce spun medicii despre starea lui Michi
VESTI BUNE pentru fanii Suie Paparude. Ce spun medicii despre starea lui Michi

VESTI BUNE pentru fanii Suie Paparude. Ce spun medicii despre starea lui Michi

20 oct. 2013, 16:11,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:396562;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM. Potrivit directorului medical al institutiei, solistul este in stare stabila si i se face o coronografie.
„Pacientul este la noi la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, se urmeaza procedurile necesare, i se face o coronografie, la fel ca oricarui pacient cu infarct miocardic. Starea sa este stabila si vom vedea ulterior evolutia pacientului”, a declarat, duminica, directorul medical de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, Constantin Luca.
„A fost adus un pacient de 42 de ani in stop cardio-respirator prin fibrilatie ventriculara, a fost resuscitat, a facut aceasta tulburare de ritm pe un infarct miocardic”, a declarat Ada Blagniceanu, medic la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Municipal din Timisoara. Colegii de trupa au declarat ca Mihai Campineanu le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata. 
„De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, in concert la Timisoara. Era foarte, foarte obosit”, a declarat colegul acestuia de la Suie Paparude, Mihai Dobre.
Colegii acestuia au sunat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului a sosit un echipaj SMURD care l-a preluat pe Mihai Campineanu si l-a transportat la Spitalul Municipal Timisoara. Medicii de la Urgente au spus ca acesta a suferit un infarct. Duminica dimineata, cantaretul a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, potrivit Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *