Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vești bune pentru familia lui Mihai Trăistariu! Nepoata artistului, care a dispărut în anul 2019, a dat primul semn de viață

Vești bune pentru familia lui Mihai Trăistariu! Nepoata artistului, care a dispărut în anul 2019, a dat primul semn de viață

03 ian. 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vești bune pentru familia lui Mihai Trăistariu! Nepoata artistului, care a dispărut în anul 2019, a dat primul semn de viață. Ce a mărturisit cântărețul, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nepoata lui Mihai Trăistariu, dată dispărută în 2019, a dat primul semn de viață. Ce a spus artistul despre fiica surorii sale.

Primul semn de viață dat de nepoata lui Mihai Trăistariu

Conform declarațiilor artistului, nepoata lui s-a implicat într-un proces de transformare personală în timpul șederii sale în străinătate, sub influența unui guru care susținea conferințe despre relații toxice și eliminarea influențelor negative din viața personală.Aparent, tânăra și-ar fi reevaluat relațiile și a eliminat treptat persoanele considerate toxice, inclusiv membri ai familiei.

„Sora mea zice că bănuiala ei cea mai mare este că fata lor, care locuia în America de ceva timp, făcând acolo studiile, și se angajase acolo pe un salariu bun, știa sigur că se ducea la niște cursuri cu guru, care le explica despre relațiile toxice și că se debaraseze de oamenii care îi dăunează din jurul ei. La început, o tot anunța pe mama ei că a renunțat la prietenia cu colega de clasă, că era o relație toxică. După o lună, a renunțat la prietenii din Iași că era o relație toxică. Ajunsese, după un an, doi, să o anunțe pe mama ei că deja vreo 15 dintre prieteni i-a eliminat pentru că erau relații toxice. Sora mea presupune că acel guru care le ținea conferințele în America o fi ajuns la concluzia că și cu părinții ar fi avut o relație toxică. Probabil de asta s-a rupt până și de ei. (…) Părinții au pus-o să învețe un pic mai mult decât ceilalți copii și ea mereu s-a plâns de asta, că și-a sacrificat copilăria învățând mai mult decât alți copii”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

Cum au descoperit că ar fi în viață

Descoperirea a avut loc când nepoata lui Mihai Trăistariu și-a actualizat fotografia de profil pe o platformă de socializare, artistul remarcând schimbările notabile în greutate și înfățișare.

Potrivit mărturisirilor lui Mihai Trăistariu, aceasta a devenit slabă, pierzând o considerabilă cantitate de kilograme față de perioada în care fusese dată dispărută.

„Ea și-a pus pe Linkedin o poză actualizată, unde ea era foarte grăsuță (n.r. în trecut), acum (n.r. în poza postată) era foarte slabă. Deci este clar că este ea. Și-a schimbat poza de profil și are undeva la 60 kg. Pe vremuri avea peste 100 kg. Părea să fie bine și noi am ajuns cu toții la concluzia că ea trăiește și a rupt, într-adevăr, legătura cu familia din motive personale”, a adăugat artistul.

Cu toate că inițial familia a trăit în incertitudine și disperare, reacția artistului a fost una de uimire în momentul în care au realizat că nepoata lor trăiește și s-ar fi retras voluntar din contactul cu familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *