Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vești bune despre starea de sănătate a Danei Roba. Vedeta a început să vorbească

Vești bune despre starea de sănătate a Danei Roba. Vedeta a început să vorbească

12 iun. 2023, 19:21,
în Cancan ultimă oră

Dana Roba a trecut prin momente cumplite după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. Cu toate că încă se află pe patul de spital, se pare că starea acesteia se îmbunătățește.

Dana Roba a fost lovită de mai multe ori atât cu un ciocan, cât și cu pumnii și picioarele, ulterior tânăra fiind transportată la spital în stare gravă, acolo unde medicii au decis să o opereze de urgență pe creier pe femeie, intervenție chirurgicală ce a durat mai bine de 9 ore.

Dana Roba începe să facă progres spre recuperare

A trecut aproape o săptămână de când aceasta se află la spital, Dana Roba începe să facă progres spre recuperare. Aceasta a fost supusă unor intervenții extrem de dificile pe creier. Familia acesteia este fericită că a scăpat cu viață, după ce soțul ei a decis să se răzbune pe ea deoarece nu dorea divorțul.

„Dana este OK, este conștientă, am vorbit. Familia este alături de ea în fiecare moment, o vizitează constant. Se concentrează foarte mult pe starea ei și sunt cât se poate de fericiți că s-a trezit și că încet, încet își revine. Cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să trecem și peste această încercare”, a dezvăluit un apropiat al Danei Roba, conform Cancan.

Nicolae Guță, prima reacție după ce a aflat că Dana Roba a fost bătută de propriul soț

De asemenea, după aflarea veștii, Nicolae Guță a transmis și un mesaj, deoarece cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu câțiva ani. Cu toate că au i au decis să meargă pe drumuri diferite, cântărețul nu nu a rămas indiferent la cele întâmplate și a comentat situația.

„Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine! Mai ales dacă au copii, Doamne ferește! Sunt cei mai afectați. Și ei sunt într-un fel, dar mai ales celor mici nu le este ușor. Nu este bine să îți pară bine de răul nimănui. Probabil că sunt puncte de vedere diferite, orgolii, sau fiecare are părerile lui și s-a ajuns unde s-a ajuns ”, a declarat Nicolae Guță, potrivit Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *