Prima pagină » Local » Vești bune! Când medicii ieșeni nu îi mai dădeau nicio șansă, tânăra și-a revenit și respiră singură! Olga, prietena actriței care a produs tragicul accident pe șoseaua de centură a Iașului, urmează să se întoarcă acasă!

Vești bune! Când medicii ieșeni nu îi mai dădeau nicio șansă, tânăra și-a revenit și respiră singură! Olga, prietena actriței care a produs tragicul accident pe șoseaua de centură a Iașului, urmează să se întoarcă acasă!

14 iul. 2021, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Olga îi uimește în continuare pe medicii ieșeni. Fata respiră și mănâncă singură după o lună de comă petrecută în Secția ATI a Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași! Prietena actriței care a produs tragicul accident de pe șoseaua de centură din Iași se simte din ce în ce mai bine. Aceasta urmează să fie externată după ce familia va găsi o clinică specială pentru recuperare neurologică. Medicii ieșeni nu îi mai dădeau nicio șansă

Tânăra în vârstă de 31 de ani care a fost implicată într-un tragic accident pe șoseaua de centură și-a revenit în mod miraculos și se simte mult mai bine. Când nimeni nu îi mai dădea vreo șansă, Olga a deschis ochii. Fata este conștientă, respiră singură, se alimentează singură și se recuperează treptat. Familia caută o clinică pentru recuperarea neurologică și motorie a tinerei, deoarece aceasta a rămas cu o pareză pe partea stângă a corpului.

„Pacienta este conștientă, respiră pe traheostomă. Are hemiplegie stânga și se alimentează singură. Tânăra poate fi externată, dar familia caută o clinică de recuperare neurologică și motorie în România sau Republica Moldova”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Tânăra din Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani, a fost grav rănită în urma impactului, fiind încarcerată, inconștientă, cu un traumatism cranio-cerebral, unul toraco-abdominal și a necesitat o operație de urgență, la care a participat o echipă mixtă de chirurgie generală și chirurgie toracică. După două zile petrecute în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului „Sfântul Spiridon”, tânăra de 31 de ani a suferit un atac vascular cerebral și a fost intubată. Fata a stat timp de o lună în comă, în Secția ATI a Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași.

Loredana Bran a fost externată la două săptămâni după accident

Frumoasa actriță Loredana Bran a fost mai norocoasă. Tânăra de 30 de ani se afla la volanul mașinii, iar impactul violent nu a afectat-o atât de tare. Tânăra actriță a ajuns la spital după impact, cu politraumă și mai multe fracturi la picioare și la mâna dreaptă, dar s-a recuperat relativ repede.
După două săptămâni, aceasta a fost externată, însă aștepta o minune pentru prietena ei, care, atunci, se afla în continuare în stare gravă. În momentul în care Loredana era externată, Olga a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași.

Cum s-a produs accidentul rutier de pe șoseaua de centură

Amintim că, în seara zilei de 2 iunie 2021, Loredana Bran, o actriță de loc din Bacău, a intrat pe șoseaua de centură a Iașului la volanul unui autoturism marca Nissan Micra. Aceasta se afla în mașină cu prietena ei cea mai bună, Olga. Carosabilul era umed, iar, după o depășire forțată, Loredana a pierdut controlul volanului și vehiculul a derapat. Mașina în care se aflau cele două prietene a fost izbită în plin, în lateral, de un BMW care era condus în mod regulamentar, din sens opus.

Impactul a fost cum nu se poate mai rău. Cele două tinere au fost aproape strivite. Olga se afla pe scaunul din dreapta, unde impactul a fost cel mai puternic. Tânăra și-a pierdut cunoștința în urma unui traumatism cranio-cerebral sever. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Aceștia au precizat că Loredana, tânăra actriță, a condus iresponsabil până să producă accidentul. De altfel, martorii au spus că autoturismul în care se aflau cele două fete circula cu viteză, șoferița ar fi depășit mai multe mașini și a pierdut controlul volanului. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și de Poliție. Impactul devastator a fost la un pas de a le ucide pe cele două tinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *