Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vestea de acasă care l-a devastat pe Cătălin Zmărăndescu la Survivor. Este vorba despre fetiţa lui

Vestea de acasă care l-a devastat pe Cătălin Zmărăndescu la Survivor. Este vorba despre fetiţa lui

30 ian. 2022, 10:00,
în Cancan ultimă oră

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu a primit o veste dureroasă din partea soției sale chiar de ziua lui. Fetița celor doi plânge în fiecare zi. Care este motivul?

Cătălin Zmărăndescu se află în acest moment, în Republica Dominicană. Faimosul luptă în fiecare zi pentru a înainta către marele premiu al competiției Survivor România 2022.

De ce plânge, de fapt, fetița lui Zmărăndescu?

În ziua în care el a împlinit 49 de ani, fostul campion național la arte marțiale a primit un mesaj din partea soției sale, Luiza care l-a făcut să sufere. Soția lui Zmărăndescu i-a mărturisit luptătorului faptul că fiica lor de nici patru ani plânge în fiecare seară în care își vede tatăl la televizor.

”Matilda plânge în fiecare seară și îl susține pe tati. De când a început emisiunea nu pot să o culc mai devreme de 22:30. Și eu plâng de fiecare dată când îl văd, dar sunt sigură că cineva acolo sus are ceva și pentru ei.

Cu toate că e la depărtare, noi suntem cu sufletul alături de el și știu că și el se gândește la noi. Îl văd psihic destul de pregătit. Este un luptător, într-adevăr înfrângerile nu le digeră prea bine, dar îl vad cu capul sus și știu că o să facă față acestei provocări.

Categoric îl văd până în finală, nici nu mă îndoiesc de acest lucru. Este o persoană cu un psihic foarte puternic, condițiile de acolo cred că sunt unele destul de grele pentru oricine.

Din fața televizorului noi putem vedea și judeca oamenii foarte ușor, dar nu este așa, este greu. Dar categoric va rezista. Eu sunt convinsă, știu ce am lângă mine”, a povestit soția lui Zmărăndescu.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, este căsătorit cu Luiza. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a sa. El are patru copii pe nume Alexandra, Mihai, Matilda și Otto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *