Prima pagină » Cancan ultimă oră » Vestea dată de Ioana Năstase la scurt timp după ce și-a retras cererea de divorț! Soția lui Ilie Năstase a plecat singură în Turcia

Vestea dată de Ioana Năstase la scurt timp după ce și-a retras cererea de divorț! Soția lui Ilie Năstase a plecat singură în Turcia

08 mai 2022, 17:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ioana și Ilie Năstase au întâmpinat multe obstacole în căsnicie, în utlimul an și nu au fost ocoliți de scandaluri și momente controversate. Ba chiar frumoasa brunetă a încercat nu o dată, ci de două ori să divorțeze de fostul mare tenismen, însă de fiecare dată a renunțat să mai facă acest pas și l-a iertat pe soțul ei.

Recent, ea a fost întrebată care mai este atmosfera în relația ei cu Ilie Năstase și a oferit un răspuns surprinzător!

Se pare că totul merge numai lapte și miere în relația lor, iar Ioana Năstase dă asigurări că nu se mai pune problema vreunui divorț, iar cei doi însurăței vor rămâne așa până la adânci bătrâneți.

„S-a terminat, s-a încheiat. Nu am divorțat, cum să mai divorțez? S-a încheiat după ce mi-am retras cererea.

Totul e bine, am retras, rămânem căsătoriți”, a explicat Ioana Năstase la un post de televiziune.

Ioana Năstase a plecat în vacanță și și-a lăsat soțul acasă!

Vedeta se bucură de câteva zile departe de agitația din Capitală, iar ca destinație a ales Turcia, acolo unde profită din plin de toate frumusețile pe care le are de oferit această țară. Se pare, totuși, că aceasta a ales să plece însoțită de una dintre prietenele ei apropiate și nu cu soțul ei.

Ioana Năstase spune că fostul tenismen avea niște treabă prin România și nu a putut merge cu ea în vacanță. Totodată, ea dă asigurări că relația lor este mai strânsă și mai puternică ca niciodată, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă între ei.

„Sunt în Turcia, cu prieteni. Nu, nu este o nouă lună de miere. Acum sunt cu o amică de-ale mele, la masă. Nu, domnul Ilie nu este cu mine, el are treabă în România”, a mai dezvăluit soția lui Ilie Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *