Prima pagină » Local » Vestea care a întristat lumea interlopă! Începe procesul fiului lui Costel Corduneanu, acuzat de trafic de droguri!
Vestea care a întristat lumea interlopă! Începe procesul fiului lui Costel Corduneanu, acuzat de trafic de droguri!

Vestea care a întristat lumea interlopă! Începe procesul fiului lui Costel Corduneanu, acuzat de trafic de droguri!

11 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Astăzi este programat primul termen al dosarului în care Alex Corduneanu, fiul liderului clanului, Costel, este acuzat de trafic de droguri.
Amintim că, recent, anchetatorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Alex Corduneanu, sub acuzația de trafic de droguri.

În urmă cu câteva luni, Alex Corduneanu a fost ridicat de polițiști după ce a fost prins având droguri asupra lui. Totul s-a întâmplat la Vaslui, dar cazul a fost preluat de oamenii legii din Iași.
Alex Corduneanu a precizat că avea drogurile pentru consum propriu. La scurt timp, el a fost ridicat și dus inițial la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași. Acesta a fost prins dintr-o întâmplare, el nefiind urmărit de polițiști.

În autoturism se aflau trei persoane

Așadar, în Bârlad a fost spart un magazin, iar suspecții au folosit o mașină roșie. Pentru a ajunge la ei, polițiștii vasluieni au organizat filtre în mai multe zone din județ. La un moment dat, la intrarea în Vaslui, a fost trasă pe dreapta o mașină marca Seat de culoare roșie. În autoturism se aflau trei persoane. Polițiștii au încercat să discute cu șoferul și pasagerii, însă toți aveau un comportament ciudat. Oamenii legii au făcut verificări și au descoperit droguri la Alex Corduneanu. Mai apoi, Alex Corduneanu a fost dus la audieri. La câteva zile, procurorii au propus arestarea preventivă, iar judecătorii au admis cererea.
Pe de altă parte, recent, Costel Corduneanu a fost încarcerat, după ce judecătorii clujeni au dispus condamnarea sa la trei ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *