Prima pagină » Actualitate » Vestea anului! Simona Halep a decis să divorțeze de Toni Iuruc

Vestea anului! Simona Halep a decis să divorțeze de Toni Iuruc

07 sept. 2022, 16:11, 4 ,
în Actualitate

Vestea anului care a șocat întreaga Românie. Simona Halep a decis să divorțeze de Toni Iuruc, la nici un an de cânt cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Decizia ar fi fost luată de comun de acord.

Conform unor surse ProSport, sportiva și soțul său se vor separa la notariat, în cursul zilei de joi, 8 septembrie 2022, iar ulterior își vor vedea de viață. Vedetele nu vor avea de împărțit absolut nimic, deoarece au stabilit de la început că în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație.

Toni Iuruc a avut o primă reacție după ce s-a aflat că va divorța de Simona Halep.

”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru Fanatik.

Simona Halep a decis să divorțeze de Toni Iuruc! Ce i-a determinat pe cei doi să ia o asemenea decizie

Din păcate, vestea tristă vine din partea campioanei Simona Halep. Tenismena a decis de comun acord cu soțul său să divorțeze. Totul se întâmplă într-o mare discreție.

Simona Halep și Toni Iuruc vor semna actele la notariat. La scurt timp, părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au decis să meargă în această vară într-o vacanță în Grecia.

Acolo, însă, lucrurile nu au mers conform planului, ci mai mult decât atât s-au clarificat în direcția rupturii definitive.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021!

Vă aducem aminte faptul că Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe data de 15 septembrie 2022, iar în data de 13 noiembrie 2022, cei doi urmau să se cunune religios. Însă, la nici un an de la fericitul eveniment, tenismena își va schimba din nou statutul.

Nunta trebuia să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile deoarece e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nașii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Toni Iuruc a cerut-o pe Simona Halep în căsătorie în timp ce se aflau la vila din Pipera și urmăreau un film. După ce „Simo” a acceptat, imediat a urmat un foc de artificii, iar de show-ul respectiv s-a ocupat Toni Mihale, la rugămintea lui Iuruc.

În altă ordine de idei, Toni Iuruc, miliardarul machidon a mai fost căsătorit de două ori. Aventura cu prima soție, Arina, fost fotomodel, cu care are și un copil, s-a încheiat foarte repede.

De cea de-a doua nevastă, Liana, s-a despărțit cu mai puțin de un an înainte de a o cunoaște pe fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA.

Astfel, din păcate, vestea momentului este că Simiona Halep a decis să divorțeze de Toni Iuruc.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *