Prima pagină » Cancan » Veste tristă pentru Viorica şi Ioniţă de la Clejani. Diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii fiului lor

Veste tristă pentru Viorica şi Ioniţă de la Clejani. Diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii fiului lor

30 dec. 2020, 12:52,
în Cancan

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au primit o veste tristă. După ce în trecut Margherita a avut probleme cu legea se pare că şi Fulgy are probleme grave. Din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat, oamenii legii au fost nevoiţi să îl oblige pe Fulgy să meargă la un control psihiatric, în urma căruia medicii i-au pus un diagnostic crunt.

Fulgy, diagnostic crunt pus de medici

Clejanii au probleme mari cu cei doi copii. După accidentul provocat de Margherita, testată pozitiv pentru heroină, au ieşit la iveală detalii halucinante şi despre fiul lor. La rândul său, Fulgy ar avea probleme cu drogurile.

De-a lungul timpului, Fulgy a fost implicat în nenumărate scandaluri, ba chiar i s-a întocmit dosar penal pentru ameninţări şi vandalizare. Comportamentul haotic i-a îndemnat pe oamenii legii să îl oblige pe Fulgy să meargă la un control psihiatric, în urma căruia medicii i-au pus un diagnostic crunt.

”De la el nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Acum este liniştit, iar în clipa urmatorare face scandal, sparge, devine extrem de agresiv. Nimeni nu îl poate linişti, nici măcar tatăl lui. A fost implicat într-o mulţime de belele, pentru care părinţii au scos bani grei ca să le aplaneze. Nu poate fi controlat. A locuit la hotel câteva luni, aşa au vrut el, iar Ioniţă, ca să îl potolească, a plătit tot. Nu mai ştiu nici au lui ce să-i mai facă, cum să îl aducă pe drumul cel bun. Din păcate, de boala aceasta de care suferă el nu te vindeci niciodată, va trebui să înveţe să o controleze şi să trăiască aşa. Drogurile îi accentuează stările şi tulburarea”, au dezvăluit surse din familie pentru impact.ro.

Margherita, probleme cu legea

Acum ceva timp în urmă, Margherita se afla la volanul maşinii personale, un Range Rover Evoque şi, într-un moment de neatenţie, a ”reuşit” să lovească o altă maşină. Autoturismul lovit staţiona regulamentar, pe partea dreaptă a şoselei. Accidentul nu a fost unul foarte grav, dar poliţiştii sosiţi la faţa locului au sesizat, suprinsi, că Margherita de la Clejani avea un comportament care le-a dat de gândit.

Artista a fost condusă la INML, iar în urma testului efectuat a reieşit că este pozitivă la heroină.

Poliţiştii de la Rutieră au insistat, în cuprinsul comunicatului, asupra ”comportamentului necorespunzător” şi asupra ”gesturilor necontrolate” ale Margheritei de la Clejani, specificându-se şi că a fost deschis un dosar penal. Margherita a fost testată şi cu alcooltestul, dar rezultatul a ieşit negativ.

“Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Şincai. Conducătorul unui autoturism care circulă pe Bd. Gheorghe Şincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulaţie. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător şi gesturile necontrolate i-au determinat pe poliţişti să procedeze la testarea conducătorului auto şi cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *